Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιλεκτική "γαλάζια" ευαισθησία

Το «κράτος δικαίου» θυμήθηκε η Σοφία Βούλτεψη μόλις άκουσε τον Παύλο Πολάκη να αναφέρεται στην πρόσφατη καταδίκη στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο. Μόλις ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να αναφέρεται ονομαστικά στα στελέχη του ΚΕΕΛΝΙ που καταδικάστηκαν, η προεδρεύουσα της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης έσπευσε να διακόψει τον Π. Πολάκη, ο οποίος αντέδρασε έντονα. Η Σ. Βούλτεψη του ζήτησε να μην αναφέρει ονόματα επικαλούμενη... τα προσωπικά δεδομένα, ενώ επικαλέστηκε και το... πρωτόδικο της απόφασης υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει και το Εφετείο, υπάρχει κι ο Άρειος Πάγος».

Η Σ. Βούλτεψη είχε έντονη αντιπαράθεση και με τον Σπύρο Λάππα όταν ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ «τόλμησε» να αναφερθεί στις πιέσεις που δέχτηκαν εισαγγελείς να αλλάξουν προς το βαρύτερο το κατηγορητήριο για την επέμβαση στις καταλήψεις στο Κουκάκι. Παρότι τις πιέσεις κατήγγειλαν ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, η Σ. Βούλτεψη υπερασπίστηκε τους αστυνομικούς υποστηρίζοντας ότι... ως πολίτες μπορούν να κρίνουν δικαστικές αποφάσεις.

«Θέλετε να φιμώσουμε τους αστυνομικούς, να μην μιλάνε, να τρώνε μόνο τσιμεντόλιθους» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά φανερώνοντας πόσο επιλεκτική είναι στην επίκληση του κράτους δικαίου.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις