Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Μόνο η χούντα"

Eurokinissi

Μέχρι έξω από την αίθουσα ακούστηκαν οι φωνές της Δώρας Αυγέρη και του Σπύρου Λάππα χθες κατά τη δεύτερη ημέρα κατάθεσης της Ελένης Ράικου στην Προκαταρκτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Μόνο η χούντα αφαιρούσε τον λόγο» φώναζε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Αυγέρη, με τον Σπ. Λάππα να συνεπικουρεί. Ποιος τα άκουγε; Ο προεδρεύων της Επιτροπής Βασίλης Υψηλάντης, ο οποίος επιχειρούσε με συνεχείς διακοπές να σταματήσει τις ερωτήσεις της βουλευτού προς την πρώην εισαγγελέα Διαφθοράς λέγοντας «φτάνει», «τα ίδια και τα ίδια» - όπως έκανε και σε συνεδρίαση πριν από τα Χριστούγεννα. Από τον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννης Μπούγας τηρεί τις διαδικασίες και ότι από τη Ν.Δ. έβαλαν τον αντιπρόεδρο για τη «βρόμικη δουλειά». Για να διακόπτει...

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις