Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προβλέπει, ή εύχεται η Ν. Μπακογιάννη να αλλάξει ο κ. Ραγκούσης; (Video)

«Προβλέπω ότι στον επόμενο ανασχηματισμό θα μπει άλλος στην θέση του Γ. Ραγκούση» σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη στον ΑΝΤ1.

Το βέβαιο είναι ότι όσες φορές και να καταδικάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, είτε δια του τομεάρχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είτε δια του τομεάρχη Οικονομίας, Νίκου Παππά, είτε δια των βουλευτών του στα κανάλια, ποτέ δεν θα είναι αρκετό.

Ποτέ δεν είναι αρκετό, διότι το σενάριο ταύτισης της ανομίας με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα από τα βασικά επιχειρήματα στην φαρέτρα της Ν.Δ. για να ισορροπεί τις εσωτερικές της αντιφάσεις και να ταϊζει τα ακροδεξιά της ακροατήρια.

Προβλέπει, ή εύχεται η κ. Μπακογιάννη, καλό είναι να κοιτάξει τις απανωτές ήττες που καταγράφει η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα και τους ακροδεξιούς που σέρνουν το χορό στη Ν.Δ. εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τη χώρα.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις