Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπαλάφας σε Καλλιάνο: Εγώ καταδικάζω, εσείς τον Βορίδη με το τσεκούρι τον καταδικάζετε; (Video)

Σε άλλη μία επίμονη προσπάθεια ταύτισης της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ανομία που επιχειρεί η κυβέρνηση απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας.

Στα καλέσματα του κ. Καλλιάνου να καταδικάσει τα αναρχικά στοιχεία εκείνος απάντησε: «Εγώ καταδικάζω εσείς τον Βορίδη με το τσεκούρι τον καταδικάζετε;».

Όπως αναμενόταν δεν καταδίκασε ο βουλευτής της Ν.Δ. αποφεύγοντας να απαντήσει: «Δεν θα απολογηθώ εγώ για τέτοια πράγματα. Ρωτήστε τον κ. Βορίδη, εδώ μιλάμε για αναρχικά στοιχεία που κρύβονται μέσα σε πολυκατοικίες. Μιλάμε για ανθρώπους που είναι στα μπαλκόνια και πετάνε τσιμεντόλιθους και πυροσβεστήρες στα κεφάλια αστυνομικών.».

Ωστόσο ο δημοσιογράφος της εκπομπής υπογράμμισε πως ενώ είδαμε βίντεο από τις ανακαταλήψεις βίντεο της ΕΛΑΣ από την περίπτωση του κ. Ινδαρέ παρόλο που υπήρχαν όπως είχε πει στους ίδιους ο κ. Ντούμας, δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ο κ. Καλλιάνος επιχείρησε να στρέψει αλλού τη συζήτηση στο γνωστό τροπάρι της επίρριψης ευθυνών στην οικογένεια Ινδαρέ.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος θα έλεγε «περάστε στην Αστυνομία ακόμα και χωρίς Εισαγγελέα» αλλά ο δημοσιογράφος έκανε την λογική ερώτηση: «και αν δεν ήθελε να περάσετε θα έπρεπε να βρεθεί με σπασμένο λαιμό μέχρι να βρεθεί ότι δεν υπάρχουν αποτυπώματα;»

Τότε ο κ. Καλλιάνος για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που βρέθηκε και μη έχοντας τι να απαντήσει γύρισε στον κ. Μπαλάφα λέγοντας: «Είδατε τι λέει ο κ. Μπαλάφας; Ο κ. Μπαλάφας ειρωνεύεται μια διαδικασία».

Μικρή λεπτομέρεια ότι ο κ. Μπαλάφας δεν είχε μιλήσει καθόλου στο σημείο αυτό.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο