Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όταν ο Βορίδης διαβεβαίωνε ότι δεν θα κοπεί η 13η σύνταξη (Video)

Ήταν Μαϊος του 2019 όταν ο Μάκης Βορίδης σε πάνελ της ΕΡΤ διαβεβαίωνε ότι δεν θα κοπεί η 13η σύνταξη και εξηγούσε γιατί η Ν.Δ. ψήφισε το μόνιμο αυτό μέτρο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Χτες ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης υποστήριξε απλά ότι η 13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ!

Στην ερώτηση για το αν θα διατηρήσει η Ν.Δ. τη 13η σύνταξη ο Μάκης Βορίδης προεκλογικά είχε απαντήσει «αφού το ψηφίζουμε προφανώς δεν το κόβουμε. Ότι ψηφίζουμε μας δεσμεύει».

Εξηγούσε γιατί το ψήφισε η Ν.Δ. χωρίς να παραλείπει να το χαρακτηρίσει προεκλογικό: «Συμφωνούμε ότι έχουν υπάρξει επαχθέστατες περικοπές στους συνταξιούχους και μακάρι αυτές να αναπληρωθούν. Στο βαθμό που είναι μια μερική συμβολή στην αναπλήρωση εμείς  θα το ψηφίσουμε. Δεν είναι 13η σύνταξη».

Χτες 5 Ιανουαρίου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε: Δεν υπήρχε ποτέ 13η σύνταξη.

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Άδειασμα Βορίδη σε Γεωργιάδη για την 13η σύνταξη (Video)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις