Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ (Video)

Η στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρε όπως καταγράφηκε ηχητικά από τους γείτονες της οικογένειας Ινδαρέ και έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open.

"Γιατί μας έχετε δεμένους; το δέσιμο είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο δεμένος" ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.

«Η φυσική κατάσταση είναι να ‘μαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε που καιν τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο, από ιδεοληψία. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας επιτέθηκε κανείς. Δεν σας αντιστάθηκε κανείς».

"Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί. Μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί".

"Περνάνε μέσα από το σπίτι μας χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή. Σαν κλέφτες. Είναι στο σπίτι η γυναίκα μου μόνη της. Δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν από την ταράτσα του σπιτιού, σαν κλέφτες. Στην γυναίκα μου που είναι μόνη από κάτω".

«Δεν είμαστε καλά. Έχετε τρελαθεί τελείως; Ντροπή…» ακούγεται κάποια στιγμή η γυναίκα του σκηνοθέτη να φωνάζει.

"Καμαρώστε μας όλους την κατάντια μας. Αυτή είναι η Ελλάδα. Ένας διαρκής εμφύλιος όπου οι μεν βασανίζουν τους δε, με εναλλασσόμενους ρόλους. Τέλειωσε ο παραλογισμός με τους αναρχικούς και τώρα ήρθε ο παραλογισμός με αυτούς που ήρθαν να…"

Η φωνή του Δημήτρη Ινδαρέ διακόπτεται απότομα...
 

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αστυνομική βία στο Κουκάκι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών

Η παραγγελία του εισαγγελέα προς τον λειτουργό που θα αναλάβει την έρευνα, είναι να συγκεντρώσει και να μελετήσει όλα τα στοιχεία με στόχο την διακρίβωση τυχόν αδικημάτων εκ μέρους των αστυνομικών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της σωματικής βλάβης.

Παράλληλα, πληροφορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αναφέρουν, πως κατά την χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι βρίσκονταν τρεις εισαγγελείς που ήταν παρόντες στις κατ΄οίκον έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σύμφωνα με τον νόμο. 

«Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη», ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάνννης Ραγκούσης, δημοσιοποιώντας 2 φωτογραφίες του χτυπημένου Δημήτρη Ινδαρέ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL