Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.1°C17.8°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.0°C
3 BF 63%
Fb
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Fb

Konstantinos Nikolopoulos

Αναμένουμε σαν χώρα από τη σημερινή σύνοδο κορυφής μια καταδικαστική δήλωση για τις ενέργειες της Τουρκίας γιατί και άλλες φορές που έγιναν καταδικαστικές δηλώσεις η Τουρκία φοβήθηκε και τα μάζεψε και έκατσε στ' αυγά της. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Christos Kanellopoulos

Επειδή οι μύθοι για την Τουρκία είναι περισσότεροι από όσους αντέχουμε: To 2018 o δείκτης γεννητικότητας στην Τουρκία έπεσε κάτω από τα 2 παιδιά ανά γυναίκα (έπεφτε για δεκαετίες), που σημαίνει ότι ο ρυθμός γεννήσεων δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη διατήρηση του πληθυσμού στα ίδια μεγέθη. Χωρίς μετανάστευση, ο πληθυσμός της Τουρκίας θα μειωθεί. Οι Τούρκοι δεν "γεννοβολάνε". Επί Ερντογάν έγιναν και αυτοί μια ανεπτυγμένη καταναλωτική κοινωνία που δεν πολυενδιαφέρεται για μεγάλες οικογένειες

Σπύρος Γεράρδης

Απάντησε το Ίδρυμα Ωνάση για τον εκτρωματικό φωτισμό στη Β. Σοφίας. Και τι μας είπε;

α) Συναποφασίσαμε με τον Δ. Αθηναίων (τρελό κάρφωμα σε Μπακογιάννη που και πάλι έκανε το κορόιδο).

β) Φταίτε εσείς βλαχάρες ελληνάρες που δεν καταλαβαίνετε τον φωτισμό γιατί δεν έχετε περάσει Διαφωτισμό.

Ilias Ziogas

Ζεις στη χώρα με τις μεγαλύτερες οικονομικές ανισότητες στην Ευρώπη, η αλλαγή του κλίματος θα βουλιάξει μεγάλες περιοχές (ακόμα και του Λονδίνου) χωρίς αλλαγή πολιτικής, μένεις σε τρύπες και πληρώνεις 1.000 λίρες το δωμάτιο. Και πας και ψηφίζεις έναν κλόουν που σου λέει ότι το απόλυτο ζήτημα είναι να μην είναι η Βρετανία στην Ε.Ε. και φυσικά...οι μετανάστες.

Αυτό ψυχολογικά λέγεται άρνηση, και συμβαίνει σε μεγάλα τμήματα των κοινωνιών παντού. Ιδιαίτερα στις ηλικίες άνω των 60 ετών (στις ηλικίες μέχρι 35 το Εργατικό Κόμμα σάρωσε).

Έτσι βγάλαμε και εμείς τον Μητσοτάκη

Matthew Tsimitakis

Το για τους πολλούς δεν δούλεψε ούτε εδώ ούτε εκεί, όσο κι αν μας αρέσει. Όταν μπαίνει ένα διχαστικό ερώτημα, δεν μπορείς απλώς να το αλλάξεις με ένα άλλο. Πρέπει πρώτα να αλλάξεις τη λογική στο πεδίο κι αυτό σημαίνει να έχεις σαφή πολιτική πρόταση και συνεκτική επικοινωνία. Εκείνοι δεν είχαν το πρώτο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε το δεύτερο μέχρι τις εκλογές του Ιουλίου. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει σε Βόρειο Ιρλανδία και Σκωτία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL