Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα (φωτορεπορτάζ)

Φωτογραφίες Andrea Bonetti

Στα Τρίκαλα περιοδεύει σήμερα Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία - Στις 19:00 θα μιλήσει στην ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχείο Gallery Αrt Hotel.

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στο νομό Τρικάλων. ο Αλ.Τσίπρας από το πρωί επισκέφθηκε το Μουσείο Τσιτσάνη και τα δίδυμα οθωμανικά λουτρά της πόλης, και στην συνέχεια περπάτησε τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης συνοδευόμενος κι από στελέχη των τοπικών οργανώσεων του κόμματος, πρώην και νυν βουλευτές.

«Η αυτοδιοίκηση πρέπει να έχει τη δική της αυτόνομη και αυτοδύναμη παρουσία και πρέπει να είναι πέρα και έξω από μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Τρικέων Δημήτρη Παπαστεργίου που πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΔΕ, με αφορμή την κατάργηση του προγράμματος Φιλόδημος από την νέα κυβέρνηση.

Ο Αλ. Τσίπρας σημείωσε πως με λύπη παρακολουθεί ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα να υπονομεύεται με στόχο όπως είπε χαρακτηριστικά «να εξυπηρετηθούν κάποια παλαιάς κοπής παιχνίδια, όχι μικροκομματικά, προσωπικά θα έλεγα, κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο».

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο