Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Στήνουν καθημερινά κλίμα πολέμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στήνουν καθημερινά κλίμα πολέμου

Φιλοτεχνούν συστηματικά ένα σκηνικό έντασης και επιχειρηματολογούν υπέρ της νόμιμης βίας, που θεωρούσαν ότι δικαιούνται να ασκούν για να εμποδίσουν «επεισόδια» τα οποία προανήγγειλαν στο Πολυτεχνείο ή στις 6 Δεκεμβρίου. Τα επεισόδια δεν ήταν εκτεταμένα, τα επιχειρήματα έμειναν ξεκρέμαστα και είχαμε μόνο τις εικόνες ντροπής με τους ξυλοδαρμούς και τη διαπόμπευση διαδηλωτών.

Την επόμενη μέρα, οι ειδικοί φρουροί και ο «ινστρούκτορας» της Ν.Δ. στο δόγμα της «αναγκαστικότητας του ξύλου» Μάκης Βορίδης πανηγύρισαν στα κανάλια ότι εξαιτίας της βίας που ασκήθηκε δεν υπήρξαν επεισόδια, παρά το κλίμα έντασης που καλλιέργησε -ποιος άλλος;- ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ταυτιστεί με την ανομία πάση θυσία κι αφού δεν προέκυψαν «επεισόδια» για να τον καλούν να «καταδικάσει», του φόρτωσαν το πολεμικό κλίμα που οι ίδιοι έστηναν!

Το σχέδιο της κυβέρνησης και των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. είναι σαφές: όλοι πρέπει να εκπαιδευτούν στην «αναγκαστικότητα του ξύλου» διότι έπεται συνέχεια, όπως μας προετοίμασε ο γ.γ. Ειδικών Φρουρών Στ. Μαυροειδάκος...

Στόχος, οι φοιτητικές καταλήψεις. Τα υπόλοιπα είναι επικοινωνία μιας κυβέρνησης που ξεμακραίνει συνεχώς από τα δικαιώματα και τη δημοκρατία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL