Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
Να τον κάνουν διαφημιστικό!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Να τον κάνουν διαφημιστικό!

Εντάξει, αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι "δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο", όπως σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας υπογραμμίζοντας ότι "το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας".

Παράλληλα όμως, αποδεικνύουν ότι παίρνουν "άριστα" στο πώς καταφέρνουν να εκτεθούν. Δεν είναι μόνον η λαθροχειρία με την οποία θέλησαν να κλείσουν το θέμα -η αλλαγή του βιογραφικού στην επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης- αλλά το γεγονός ότι ο ίδιος ο εκτεθειμένος υφυπουργός Εξωτερικών, προσπαθώντας να καλύψει το fake πτυχίο του, βγαίνει και λέει με ασύγγνωστη αφέλεια ότι σπούδασε μεν στο... Κολάμπια, αλλά "λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω τον σχετικό τίτλο σπουδών"... Δηλαδή, οι φανατικοί υπέρμαχοι των ιδιωτικών πανεπιστημίων ομολογούν ότι άμα δεν έχεις φράγκα, πτυχίο δεν πρόκειται να πάρεις! Τι αριστείες και αηδίες! "Τα λεφτά, τα λεφτά" μετράνε, που τραγούδαγε και ο Κραουνάκης!

Να την πάρουν τη δήλωση Διαματάρη εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να την κάνουν διαφημιστικό, να παίζει μαζί με τις δηλώσεις του Μητσοτάκη και της Κεραμέως για το άρθρο 16 και αμέσως μετά να βάζουν τον Μπέρνι Σάντερς να μιλά για τα δάνεια, που πνίγουν τους φοιτητές στις ΗΠΑ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL