Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Αριστεία» για κλάματα - Ο υφυπουργός Εξωτερικών δηλώνει αλλά... αμφισβητείται ότι είναι "απόφοιτος του Columbia”

Νέες αποκαλύψεις προκύπτουν για το πώς αντιλαμβάνεται την «αριστεία» η Ν.Δ. Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα "άλωσης" του κράτους από τα γαλάζια παιδιά, με πρόσφατη την αποπομπή του Κ.Πατέρα από την διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας, που του έταξε προεκλογικά ο Κυρ. Μητσοτάκης για να τον "στηρίξει" πολιτικά... η αριστεία ξαναχτυπά.

Η ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.us υποστηρίζει ότι ο Αντώνης Διαματάρης δεν έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Columbia.

H ιστοσελίδα kalami.us δημοσιεύει μια φωτογραφία που φέρεται να είναι η απάντηση του Πανεπιστημίου Columbia σε ερώτηση για το πτυχίο του Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος είναι και ο εκδότης της γνωστής εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφή (enrollement only) στο Πανεπιστήμιο  χωρίς να έχει αποκτήσει τίτλο σπουδών.

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αντέχει άλλη fake αριστεία η ελληνική κοινωνία

«Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορφή σειρά δημοσιευμάτων στον ομογενειακό Τύπο στις ΗΠΑ παρουσιάζουν στοιχεία που αμφισβητούν το βιογραφικό του υφυπουργού Εξωτερικών Αντ. Διαματάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον πρωθυπουργό, Κυρ. Μητσοτάκη, να απομακρύνει άμεσα τον Αντ. Διαματάρη, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει, σε περίπτωση που ισχύουν τα δημοσιεύματα.

"Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Διαματάρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο Columbia, τα δημοσιεύματα αναφέρουν, επικαλούμενα στοιχεία από το ίδιο το πανεπιστήμιο, πως ο κ. Διαματάρης δεν αποφοίτησε ποτέ, αλλά απλώς εγγράφηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα!

Ο κ. Διαματάρης οφείλει άμεσα να προχωρήσει στις αναγκαίες εξηγήσεις. Οφείλει δηλαδή να δημοσιοποιήσει τον μεταπτυχιακό τίτλο που αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρωθυπουργός, Κυρ. Μητσοτάκης, όχι μόνο πρέπει να τον απομακρύνει άμεσα, αλλά και να απολογηθεί στους πολίτες για την επιλογή του να τον τοποθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλη fake αριστεία, ρουσφέτια και ψηφοθηρικές δοσοληψίες από την κυβέρνηση της ΝΔ" καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις