Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
Ο Π. Πολάκης για την κωλοτούμπα της «αριστείας» και τα ρουσφέτια της Ν.Δ. στα Νοσοκομεία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Π. Πολάκης για την κωλοτούμπα της «αριστείας» και τα ρουσφέτια της Ν.Δ. στα Νοσοκομεία (Video)

«Ήμασταν η μοναδική κυβέρνηση που κάναμε μια διαδικασία πραγματικά ανοικτή, πραγματικά αξιοκρατική και πραγματικά καθαρή» είπε ο Παύλος Πολάκης ενώ απάντησε στην εκστρατεία λάσπης κατά του πρώην διοικητή Β’ του Νοσοκομείου Σαντορίνης, Μπάμπη Πανοτόπουλου του που εξαπολύει η Ν.Δ. για να αντιπαρατεθεί με τον τρόπο αυτό στα ρουσφέτια που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο με τους Διοικητές των Νοσοκομείων όπου βολεύει τους κομματάρχες της και στελέχη της που την βοήθησαν προεκλογικά.

«Και ποιους να βάλουμε; Τους ξένους;» είπε χθες ο Μάκης Βορίδης στο Open εκθέτοντας απόλυτα τον πρωθυπουργό που προεκλογικά υποστήριζε σε συνέντευξή του στον Παπαχελά: «Εγώ δεν πρόκεται να ανεχτώ πολιτευτές διοικητές νοσοκομείων»

Διορίζουν αυτό τον ανεκδιήγητο που βγαίνει και λέει μόνος του ότι συναντήθηκε με τον Κυρ. Μητσοτάκη για να ανταλλάξει τον «πολιτικό» του στρατό ψηφοφόρων με μια θέση Διοικητή στο Νοσοκομείο είπε ο Παύλος Πολάκης μεταξύ άλλων.

«Βάζουν στο Ηράκλειο τον κ. Χαλκιαδάκη που έχει καταδικαστεί σε 16 μήνες για έκθεση ασθενούς σε κίνδυνο και –συνεργάτη του έπιασαν με φακελάκι- ενώ έχει και δεύτερη καταδίκη. Και αυτός θα διοικήσει το Νοσοκομείο του Ηρακλείου».

«Ένα άλλο περιστατικό που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι ότι παραιτήθηκε από καθηγήτρια για λόγους υγείας και την επόμενη μέρα διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια σε Νοσοκομείο. Πάνε και βάζουν έναν άλλο που είναι ψηφοσυλλέκτης του Κατσαφάδου. Άλλη μια κωλοτούμπα της Ν.Δ. μετά το Μακεδονικό, το Μάτι, το προσφυγικό φτάνουμε τώρα στην κωλοτούμπα της «αριστείας» διότι προεκλογικά έλεγε ο κ. Μητσοτάκης» είπε κλείνοντας την παρέμβασή του ο Παύλος Πολάκης.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL