Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.4°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C19.9°C
4 BF 45%
Ρ. Δούρου: Έγιναν πολύ σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Αττική (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ. Δούρου: Έγιναν πολύ σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Αττική (Video)

Στην ευρύτερη περιοχή παραδόθηκε μια σειρά έργων και μάλιστα όχι αποσπασματικών έργων κάτι που μπορεί να βεβαιώσει και ο ίδιος ο Δήμαρχος Μεγαρέων να μιλήσει και για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί ή που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα ποσά που έχουν διατεθεί.

Είναι τεράστια ευθύνη το χαρτοφυλάκιο της Κλιματικής Αλλαγής που πρότεινε ο Αλέξης Τσίπρας και έγινε ομόφωνα αποδεκτό από την Πολιτική Γραμματεία. Μέχρι τώρα βλέπουμε την «εργαλειοποίηση» των ακραίων φαινομένων ιδίως η Ν.Δ. αντιμετώπισε τις εθνικές τραγωδίες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα με μία μικροκομματική λογική. «Πρέπει να σοβαρευτούμε» διότι «η κλιματική αλλαγή ήρθε για να μείνει».

Εκκρεμούσαν να γίνουν τα σχέδια πλημμύρας για τη χώρα, από το 2013. Για πρώτη φορά επιχειρήθηκε η προστασία της Αττικής όταν ως περιφερειακή αρχή με βάση τα σχέδια πλημμύρας προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στο σχέδιο της Αττικής για αυτό και αφήσαμε παρακαταθήκη: 514 εκ. και 148 αντιπλημμυρικά έργα σε εξέλιξη.

Μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της αντιπλημμυρικής θωράκισης η Ρένα Δούρου ανέφερε ότι μηνύθηκε γιατί πήγε να καθαρίσει ένα ρέμα.

«Χαμένη ευκαιρία» χαρακτήρισε την συνταγματική αναθεώρηση ενώ υποστήριξε ότι πρέπει «να αρχίσουμε να μετριόμαστε» όταν κάποιοι δηλώνουν φιλελεύθεροι και καταψηφίζουν την άρση των διακρίσεων.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL