Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Δύο θέσεις "παζάρευε" με τη Ν.Δ. ο Κ. Πατέρας - Το ρουσφέτι που του αρνήθηκαν, το έκανε ο Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δύο θέσεις "παζάρευε" με τη Ν.Δ. ο Κ. Πατέρας - Το ρουσφέτι που του αρνήθηκαν, το έκανε ο Μητσοτάκης

Για «αριστεία» και «αξιοκρατία» ούτε λόγος… 

Τον Ιούνιο του 2016, ο Κ. Πατέρας ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου και επειδή δεν του έγινε το χατήρι… αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ.

Σε δήλωσή της μάλιστα η εκπρόσωπος του κόμματος, Μανταλένα Παπαδοπούλου σημείωνε: «ο κ. Πατέρας ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα».

Όμως το αίτημα του έγινε πράξη από την κυβέρνηση της Ν.Δ. το Νοέμβριο του 2019 που τοποθετήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση, διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας.

Στις 10 Ιουλίου ο Κ. Πατέρας είχε δηλώσει δημόσια ότι είχε ζητήσει προεκλογικά από τον Κ. Μητσοτάκη ως αντάλλαγμα για την στήριξή του προς την ΝΔ να γίνει διοικητής νοσοκομείου.

Με υπόσχεση από τον Κυρ. Μητσοτάκη και για ανώτερη θέση ο Πατέρας

Τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, στις 10 Ιουλίου 2019, ο Γ. Πατέρας είχε βγει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και είχε δηλώσει δημοσίως την πρόθεσή του να αναλάβει διοικητής νοσοκομείου.

“Εμένα όταν με κάλεσε ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ζήτησε να βοηθήσω τη ΝΔ, εγώ του ζήτησα για μετά τις εκλογές δυο συγκεκριμένα πράγματα, δυο συγκεκριμένες θέσεις και πιστεύω ότι τη μια από τις δυο θα μου τις δώσει. Η μια είναι η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, και η δεύτερη είναι εξίσου σημαντική, ίσως και ανώτερη. Ελπίζω πως γρήγορα θα μάθω αν αξιοποιούμαι και πού” είχε δηλώσει στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 σε συνέντευξη ο Κώστας Πατέρας.

Λόγω προφανώς των αντιδράσεων σε τοπικό επίπεδο ο Κ. Πατέρας αντί να βρεθεί στην διοίκηση του νοσοκομείου των Τρικάλων βρέθηκε με υπόσχεση να αναλάβει την διοίκηση του νοσοκομείου Καρδίτσας. Το είχε αποκαλύψει στα μέσα Σεπτέμβρη σε άλλη συνέντευξή του στα τοπικά μέσα λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακριβώς τι συμβαίνει, όμως είναι αληθές αυτό που ακούστηκε για να αναλάβω τη θέση στο νοσοκομείο Καρδίτσας..... Εμένα ο ίδιος ο πρόεδρος μου ζήτησε να συμμετέχω και να βοηθήσω το κόμμα. ...».

Με την κατακραυγή σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας ο Κ. Πατέρας υπέβαλλε την παραίτηση του που έγινε δεκτή από τον Β. Κικίλια...

Διαβάστε και εδώ:

https://www.trikalaola.gr/bardas-ke-pateras-zitoun-apo-tin-kyvernisi-tin-diikisi-gia-to-nosokomio-trikalon-ke-i-apantisi-partheni/

http://www.trikalaidees.gr/%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%81%CF%8E-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL