Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Τι πες τώρα / Η αμετανόητη γλυκύτητα του τσεκουριού και του πυροσβεστήρα (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι πες τώρα / Η αμετανόητη γλυκύτητα του τσεκουριού και του πυροσβεστήρα (Video)

Όχι, δεν θα ήτο πρέπον κανείς δημοσιογράφος να καλέσει τον υπουργό του Μητσοτάκη να ζητήσει ένα «συγγνώμη» για τη δήλωσή του αυτή. Σήμερα άλλωστε εμφορείται από άλλες ιδέες, τις οποίες εφαρμόζει στην πράξη.

Την εμπεδώσαμε τη «νόμιμη βία» του κράτους. Αιτιολογήθηκε η δήλωση Βορίδη στα κανάλια, ώς εκεί που δεν έπαιρνε... «Ο τρόπος που το διατύπωσα ήταν γλυκύτατος» είπε στην ΕΡΤ, για να ακολουθήσει μετά: «Δεν φτάνει που προσπαθήσαμε να το πούμε γλυκά, τα ακούσαμε και από πάνω».

«Φυσικά, ποιος είπε όχι... να ερευνηθούν οι ΜΑΤατζήδες», που έριχναν ξύλο... αφού με αντίστοιχες δηλώσεις πάντα δικαιώνονται. Δεν φτάνει που έμεναν ατιμώρητοι ως τώρα, ήρθε και η ηθική τους δικαίωση στη Μητσοτάκεια «κανονικότητα» και τη Βορίδεια αναγκαιότητα. Εν αναμονή ειδικών βραβείων στην Αστυνομία. Σπασμένο κεφάλι 100 μπόνους, χέρι 50, κλωτσιά 30, περιύβριση και χυδαία βασανιστήρια 200...

Ο ΜΑΤατζής της χρονιάς θα βραβεύεται στο τέλος του χρόνου. Στην ειδική εκδήλωση θα προβάλλονται φωτογραφίες από τα θύματά του προς αντιγραφή των καλύτερων μεθόδων για την αποτελεσματικότητα του στρατεύματος... συγγνώμη, της Υπηρεσίας.

Η αμετανόητη γλυκύτητα του τσεκουριού... και του πυροσβεστήρα.

«Μπάχαλος» ο Κατσαφάδος της Ν.Δ.; Ψέκασε τον πρύτανή του όταν ήταν στην ΟΝΝΕΔ; Τι μου λες, Νατάσα μου; Το «νεαρόν της ηλικίας». Τώρα τον ψηφίζει ο ελληνικός λαός και καθαγιάστηκε... όπως ο Βορίδης.

https://www.youtube.com/embed/YHkdAHpIzhk

«Η αναγκαιότητα του ξύλου» ως το βασικό ιδεολόγημα του «νόμου και τάξη» διαμεσολαβήθηκε από τον υπουργό που μόνο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν είναι αλλά εποφθαλμιά τη θέση του Χρυσοχοΐδη.

Ο άλλος υπουργός Ανάπτυξης -σκέτο- έφερε στο προσκήνιο τον αγαπημένο του εαυτό. Αυτόν που όλοι λατρέψαμε. Τραμπουκίζοντας τους αγρότες που του ζητούσαν τιμή για τα τεύκλα, τους είπε εκδικητικά: «Φυτέψατε με Τσίπρα, να πάτε στην Κουμουνδούρου».

Αναμένουμε και άλλες τέτοιες ρυθμίσεις, όπως «όσοι ψήφισαν Τσίπρα» να μην πληρώνονται όσο θα είναι κυβέρνηση η Ν.Δ. ή «όσοι ψήφισαν Τσίπρα» να πληρώνουν πρόστιμο καπνίζουν δεν καπνίζουν.

Το 32% του ελληνικού λαού δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, ωστόσο θέλουν να ανατρέψουν το εκλογικό αποτέλεσμα, μόλις τεσσάρων μηνών πριν, με δημοσκοπήσεις. Αλλάζοντάς το κατά το δοκούν.

Με έναν αντικαπνιστικό θα μας επιβάλουν μόνιμη διακυβέρνηση. Δεν είδατε τη δημοσκόπηση; 75% υπέρ... Σε λίγο θα σας πουν ότι όποιος καπνίζει είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Το κοινωνικό της πρόσωπο επιδεικνύει η Ν.Δ. σε φοιτητές, νέους, πρόσφυγες. Οι επόμενοι νομίζετε ότι θα ξεφύγετε... Χα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL