Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Δηκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε / Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να τον ρωτάμε για τον αντικαπνιστικό νόμο!
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δηκτικός ο ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν απάντησε / Ο Κ. Μητσοτάκης θέλει να τον ρωτάμε για τον αντικαπνιστικό νόμο!

Απάντηση χωρίς... απαντήσεις έδωσε ο πρωθυπουργός υπογραμμίζουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα επαναφέρουν τα τρία ερωτήματα που δεν απαντήθηκαν και επισημαίνουν δηκτικά ότι ο πρωθυπουργός έκανε συστάσεις στην αντιπολίτευση για το πώς θα κάνει αντιπολίτευση...

«Ο Κ. Μητσοτάκης, αφού δεν απάντησε απολύτως τίποτα στην πρωτολογία του, έφθασε στο σημείο στη δευτερολογία του, μη έχοντας τι να πει, να εγκαλέσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τόλμησε να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο για θέματα αντιμετώπισης της διαφθοράς και όχι για τον... αντικαπνιστικό νόμο» σημειώνουν οι κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και παραθέτουν «τα τρία ερωτήματα που δεν τόλμησε να απαντήσει ο Κ. Μητσοτάκης».

1. Γιατί η κυβέρνηση ψήφισε την ασυλία τραπεζιτών για θαλασσοδάνεια.

2. Γιατί δεν ψηφίζει στη συνταγματική αναθεώρηση τη διάταξη που αποσαφηνίζει ότι η δωροδοκία δεν είναι στα καθήκοντα του υπουργού αλλά επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του και άρα δεν μπορεί να έχει σύντομη παραγραφή.

3. Γιατί νομοθέτησε την αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών όσων κατηγορούνται για ξέπλυμα στο δεκαοκτάμηνο, δηλαδή πριν τελεσιδικήσουν; Και κυρίως ποιους θα ευνοήσει αυτή η ρύθμιση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL