Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέα επίδειξη ρατσιστικού μίσους

Πρωτεργάτης των Μακεδονομάχων ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δράμας Χρήστος Κυριακίδης επιτίθεται σε όσους «συμπονούν» τους πρόσφυγες και μετανάστες τους οποίους αποκαλεί "ζώα" σε μια επίδειξη ακροδεξιού μίσους και μισανθρωπισμού.

«Για όλους αυτούς που συμπονούν και καλώς ορίζουν κάθε «ζώο» που έρχεται στην χώρα» σημείωσε σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια στις 16 Νοεμβρίου.

Ο Χρήστος Κυριακίδης φανατικός μακεδονομάχος είχε προσαχθεί όταν κολλούσε αφίσες στη Δράμα με το πρόσωπο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Καραγιαννίδη στοχοποιώντας τον.

Τότε που η Ν.Δ. κάλυπτε πολιτικά τις φασιστικού τύπου ενέργειες στοχοποίησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις της όπως της ΝΟΔΕ Δράμας.

Τότε που η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν προδοτική και σε τέτοιου τύπου ενέργειες έβλεπαν όπως ο βουλευτής της Δ. Κυριαζίδης «κριτική» και «αντίθετη άποψη».

Σήμερα όλα αυτά είναι παρελθόν και τάσσονται της πλήρους εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών δηλώνοντας ότι θα «την τιμήσουν».

Βέβαια κανείς δεν άλλαξε και τα ακροδεξιά στοιχεία – στελέχη τους συχνά με θέσεις στην Διοίκηση προδίδουν τον πραγματικό εαυτό τους, όπως έπραξε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Δράμας Χρήστος Κυριακίδης με το απαράδεκτα ρατσιστικό του σχόλιο.

Το αστείο είναι ότι ενοχλούνται όταν τους λες "ακροδεξιούς"...

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο