Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Περαστικά, σύντροφε Μανώλη

Eurokinissi

Στην εντατική μονάδα του ΝΙΜΤΣ με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται από χθες ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Ο ιστορικός αγωνιστής της Αριστεράς, ο δικός μας Μανώλης Γλέζος νοσηλευόταν με αναπνευστικά προβλήματα στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου αλλά λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν χθες τη μεταφορά του στην εντατική και συγκεκριμένα στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

Τον Μανώλη Γλέζο επισκέφθηκε ο Νίκος Βούτσης στο ΝΙΜΤΣ, μεταφέροντάς τα "περαστικά" και τις ευχές όλων των βουλευτών. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μετέβη στο νοσοκομείο από το Κοινοβούλιο και τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος τον ευχαρίστησε λέγοντάς του πως οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν. Μάλιστα ο Νίκος Βούτσης ανέφερε πως τον είδε σε καλή κατάσταση.

Στον θάλαμο όπου νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος βρέθηκε νωρίτερα και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος συνομίλησε μαζί του αλλά και με τους θεράποντες ιατρούς. Μάλιστα ο υπουργός ενημέρωσε σχετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρίσκεται στην Κροατία. Ο Β. Κικίλιας μετέφερε τις θερμές ευχές του πρωθυπουργού για γρήγορη ανάρρωση.

Η "Αυγή", όλοι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, ευχόμαστε στον Μανώλη Γλέζο "σιδερένιος" και σύντομα να είναι ξανά όρθιος και μαχητικός όπως σε όλη του την πορεία, στην πρώτη γραμμή στους αγώνες της Αριστεράς.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο