Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το ΚΙΝΑΛ νομίζει ότι είναι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του, Παύλο Χρηστίδη και τα λεγόμενά του στο ΣΚΑΙ, μάλλον είναι και μας το κρύβει...

Όχι μόνο υποστήριξε την πολιτική της κυβέρνησης για τα κλειστά κέντρα κράτησης αλλά υπερέβαλε σε τέτοιο βαθμό σαν να ανήκει ο ίδιος και το ΚΙΝΑΛ στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

«Μόριες, ΒΙΑΛ, στη Σάμο 10πλάσιος κόσμος εσείς υπογράψατε την κοινή δήλωση που έδωσε τα κλειδιά της διαχείρισης στον Ερντογάν και σήμερα παλεύουμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο ΣΚΑΙ.

«Έχουμε ψηφίσει τα κλειστά κέντρα από το 2010 – 2011» είπε λίγο νωρίτερα και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για το προσφυγικό ζήτημα με τέτοιο τρόπο που θα ζήλευε η Ν.Δ. για αυτό άλλωστε πήρε και τα εύσημα από την κ. Ασημακοπούλου.

Στην αντίδραση και διευκρίνιση της κ. Φωτίου προς αποκατάσταση της αλήθειας, όταν πήγε να φορτώσει στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και τα «κλειστά κέντρα», ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκανε άρχισε να φωνάζει «μη με διακόπτετε» και να «μαλώνει» την πρώην αν υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου:  «Μη με διακόπτετε… αυτά να τα κάνετε στην Κ.Ε.»

Σε πλήρη ταύτιση με τη Ν.Δ. μάλιστα ξεπέρασε τον εαυτό του λέγοντας:

«Μόριες, ΒΙΑΛ, στη Σάμο 10πλάσιος κόσμος εσείς υπογράψατε την κοινή δήλωση που έδωσε τα κλειδιά της διαχείρισης στον Ερντογάν και σήμερα παλεύουμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε».

Και αναρωτιέται κανείς με ποιον τρόπο θεωρεί ο κ. Χρηστίδης ότι «παλεύει να αντιμετωπίσει» το ΚΙΝΑΛ μήπως είναι στην κυβέρνηση και δεν το ξέρουμε;

Μήπως θέλει να μπει στην κυβέρνηση; Αν ναι γιατί δεν το δηλώνει ξεκάθαρα και ανοικτά στον ελληνικό λαό από το να παρουσιάζεται διαρκώς ως δεκανίκι της ακραίας νεοφιλελεύθερης δεξιάς κυβέρνησης Μητσοτάκη χωρίς καν να του ζητηθεί… Θα ήταν μια πιο έντιμη πολιτική στάση αντί να δηλώνουν δήθεν κεντροαριστερά και παράλληλα να μιλούν με ακραία δεξιό λόγο.

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ΕΡΕ είναι εδώ

Είναι βγαλμένη από τις καλύτερες παραδόσεις της ΕΡΕ η πρακτική του Τ. Θεοδωρικάκου απέναντι στους δήμους. Ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών καταργώντας το πρόγραμμα "Φιλόδημος" που είχε σχεδιάσει η προηγούμενη κυβέρνηση

Δειτε ολοκληρο το αρθρο