Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλαζόνας και εκδικητικός ο Αδωνις Γεωργιάδης σε αγρότες (Video)

Αποκαλυπτικός διάλογος ειρωνείας και αλαζονείας του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Αδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς «τα έσπειρες με Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου»

Μετά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς  στο εργοστάσιο ζαχάρεως Πλατέος, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν, τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.

 

Παρενέβη τότε ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ.

Οι αγρότες απάντησαν ότι δεν μπορούν να δεχθούν την τιμή, γιατί 15 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά. «Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους τευτλοπαραγωγούς.

Και υπουργός του Μητσοτάκη,  Άδωνις Γεωργιάδης χτυπώντας τον στον ώμο του είπε: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. (…) Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

Είναι αποκαλυπτικός ο διάλογος του υπουργού και αντιπροέδρου της ΝΔ για το πως αντιλαμβάνονται το "κυβέρνηση όλων των Ελλήνων" που έλεγαν προεκλογικά, αλλά και την αμετροέπεια και αλαζονεία των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απέναντι στους εργαζόμενους και στους αγρότες.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις