Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπακογιάννης εδώ, Μπακογιάνννη εκεί... η "οικογένεια" μονοπωλεί τα κανάλια (Video)

Όχι δεν είναι η Ν.Δ. το αγαπημένο κόμμα των καναλιών απλά θέλησαν να μας πουν μια πρωινή καλημέρα αποτίοντας φόρο τιμής στην "πολυφωνία" και τον πλουραλισμό. Η «αγαπημένη» πολιτική οικογένεια μονοπωλεί τα κανάλια και κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει...

Στο ΣΚΑΙ η μάνα, Ντόρα Μπακογιάννη, στο ΟPEN, o γιος της Κώστας. Όποιοι είδατε την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο Open χθες δεν θα βρείτε καμία σχέση. Οι δημοσιογράφοι μετατρέπονται δια μαγείας, σε διακοσμητικές γλάστρες των πάνελ όταν φιλοξενούν τους "ηγέτες" της αγαπημένης τους πολιτικής οικογένειας.

Επί της ουσίας, η Ντόρα Μπακογιάννη «χρύσωσε» το χάπι για τα κλειστά κέντρα κράτησης που φέρνει η Ν.Δ. και ο Κ. Μπακογιάννης ότι θα φροντίσει τα πάντα στην Αθήνα ακόμα και τα ασυνόδευτα.

Ω του θαύματος ο «πατέρας Τσιτσιπάς» σε τηλεφωνική σύνδεση για να μεταδώσει λίγη από την αίγλη της νίκης…και στον γιό!

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις