Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση "χαϊδεύει" την ακροδεξιά φιλοχουντική συνιστώσα της (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση "χαϊδεύει" την ακροδεξιά φιλοχουντική συνιστώσα της (Video)

Όπως εξήγησε ο κ. Τσίπρας τίμησε τον αγώνα κατά της χούντας σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης κα σε αντιπαράθεση στο ΣΚΑΙ πρόσθεσε ότι: «είναι μέσα στην καρδιά της Δημοκρατίας τα κινήματα». «Υπερασπιζόσαστε μια Δημοκρατία που θέλει να είναι στον καναπέ της και να βλέπει μόνο ΣΚΑΙ».

H χθεσινή πορεία ήταν ένα πρώτο αντιπολιτευτικό μήνυμα από ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην παρούσα κυβέρνηση.

Ασκώντας κριτική στις πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης και την Αστυνομία ο Π. Σκουρλέτης τόνισε: «Αυτό που δεν έκανε σωστά η Αστυνομία ήταν ότι χτύπησε τα παιδιά μας στην ΑΣΟΕΕ ή ότι πάνε στους κινηματογράφους, ή στο κέντρο που διασκέδαζαν και τους έβαλαν οκλαδόν κάτω λες και ήταν επιχείρηση στην Κολομβία, από τους αφισοκολλητές που τους γύμνωσαν από τη σύλληψη του γραμματέα της Σπουδάζουσας.»

«Σκοπιμότητα της κυβέρνησης να ταυτίζονται οι φοιτητές με τους μπαχαλάκηδες από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όπως δεν ταυτίζονται η γιάφκα στο Χολαργό με τα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ, για να χαϊδέψει τα αυτιά ενός συντηρητικού κοινού. Θέλει να ικανοποιεί την ακροδεξιά, φιλοχουντική συνιστώσα της. Οι υμνητές της χούντας που είναι πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. Ο κ. Βορίδης σε ποια νεολαία ήταν;» ρώτησε ο κ. Σκουρλέτης.

  • Χουντικός ο κ. Βορίδης; Αντέτεινε ο δημοσιογράφος

  • Σε ποια νεολαία ήταν; Επέμεινε ο κ. Σκουρλέτης…

  • Έχει εκλεγεί δημοκρατικά συνέχισε ο δημοσιογράφος

  • «Δεν έχει πει ότι έχει μετανιώσει» απάντησε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φοιτητές είχαν κάθε δικαίωμα να πάνε σπίτι τους υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ τους φοιτητές της ΑΣΟΕΕ που θέλησαν να κάνουν συνέλευση στην σχολή τους.

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι «ορισμένες επέτειοι συμπυκνώνουν διάφορα πράγματα, κάποια συμπυκνώνονται στην τότε συγκυρία και κάποια αποτελούν σημεία αναφοράς. Προφανώς η σχέση μας με τις ΗΠΑ δεν είναι ίδια με τα τότε χρόνια που ευθυνόντουσαν για την στήριξη της χούντας».

«Επί πρωθυπουργίας Τσίπρα η χώρα αναβαθμίστηκε διεθνώς. Πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συμφωνίες τα οποία συνεχίζονται και με την τωρινή κυβέρνηση.»

«Εκεί που υπάρχει το γέλιο το μεγάλο και μας φτιάχνει κάθε φορά τη διάθεση ο κ. Μητσοτάκης είναι αναφορικά με την Συμφωνία των Πρεσπών. Ενώ η Συμφωνία των Πρεσπών ομολογείται από τους πάντες ότι ήταν η κίνηση των τελευταίων δεκαετιών, που αναβάθμισε το κύρος της χώρας και αδιαμφισβήτητα είναι υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, ο κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι είναι μια κατάπτυστη και η πλειοψηφία των βουλευτών του προδοτική συμφωνία, σήμερα λέει ότι θα εφαρμοστεί.»

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL