Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπογδάνος σε ρόλο αρχιστράτηγου: Μπήκαμε μέσα στα Εξάρχεια! (Video)

Τουλάχιστον ως «αρχιστράτηγος» μίλησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Μπογδάνος που φαντασιώνεται «στολές». Ο βουλευτής που προσπαθεί διαρκώς να «σοκάρει» με άναρθρες ακροδεξιές κραυγές και οδηγεί συχνά σε ευτελισμό τον δημόσιο πολιτικό λόγο έκανε ένα βήμα παραπέρα σήμερα μιλώντας με όρους πολέμου.

Για να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας επιδόθηκε σε άλλη μια επίδειξη ακραίου δεξιού λαϊκισμού.

Τουλάχιστον σαν αρχηγός της Αστυνομίας» πανηγύρισε στον ΑΝΤ1 για την εισβολή της Αστυνομίας στα Εξάρχεια λέγοντας:

«Τουρίστας ήταν η ελληνική δημοκρατία τόσα χρόνια. Χτες κάνοντας κάτι αδιανόητο για πολλούς, την ώρα που το μπλοκ των αντεξουσιαστών ήταν στην πορεία μπήκαμε μέσα και μαζέψαμε τις βάσεις τους στην πλατεία Εξαρχείων. Μετά αποκλείσαμε την πλατεία Εξαρχείων και κρατήσαμε το Πολυτεχνείο όλο το βράδυ».

Στο όνομα της Δημοκρατίας, ο ακροδεξιός βουλευτής αναρωτιέται κανείς που φτάνουν οι φιλοδοξίες του και ποιος ρόλος πραγματικά θα του αρκούσε αφού η καρέκλα του βουλευτή δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί.

Ταξίαρχος, αρχιστράτηγος ή τι άλλο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς αν θα ικανοποιούσε πλέον τον κ. Μπογδάνο, όταν επιμένει παρά τις ευγενικές παρατηρήσεις δημοσιογράφου του πάνελ: «Κρατήσαμε την πλατεία Εξαρχείων».

Δηλώσεις σαν και αυτές επιβεβαιώνουν ότι βασικός στόχος της Ν.Δ. είναι η οικοδόμηση ενός δεξιού, "αστυνομικού κράτους".

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις