Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Τι είπες τώρα... / Βγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι είπες τώρα... / Βγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο

Το ναρκεμπόριο και το λαθρεμπόριο γίνεται στην ΑΣΟΕΕ, όχι σε τίποτα “Noor1”, όπου ως δια μαγείας «αυτοκτονούν» όλοι οι μάρτυρες κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης... Αμάν πια με την παραπληροφόρηση!

Μόλις μία εβδομάδα πριν έλεγε ο Άδωνις στον ΣΚΑΪ ότι θέλει την αστυνομία να μπαίνει παντού... κι αμέσως έγινε πράξη. Πιο γρήγορος κι από τη σκιά τού Γεωργιάδη ο Κυριάκος...

Μπλέκουν τις δύο μέρες σε μία: την πρώτη με την εισβολή της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, όπου και τα φοβερά ευρήματα - γνωστά «όπλα Συρίας», με τη δεύτερη μέρα και την εισβολή των ΜΑΤ στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ και τον ξυλοδαρμό των φοιτητών! Ο ξυλοδαρμός αποκρύπτεται γιατί, όσο κι αν δικαιολογείται κατά τον κ. Βορίδη, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να το ακούει ο τηλεθεατής.

Φορτώνουν τη δήλωση Χρυσοχοΐδη «θέλουν νέο Γρηγορόπουλο» στον Γ. Ραγκούση και τον Κ. Μάρκου. Παλιό κόλπο, δοκιμασμένο, για να θολώνουν τα νερά.

«Ονόματα να μας πείτε. Ονόματα που θα διαβάλετε το ευγενές μας επάγγελμα” έλεγε ο Παπαδάκης. Δεν μπορεί να δώσει ονόματα δημοσιογράφων που τα έπαιρναν ο Σαράκης, αλλά υπάρχουν στον προϋπολογισμό της Novartis, είπε.

Ονόματα έδωσε μόνο ο Φρουζής, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος: “Αυγή” και ΣΥΡΙΖΑ. Και καθάρισε. Κι από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος. Ο Φρουζής, που θα καταφέρει, όπως φαίνεται, να γίνει τελικά Χριστοφοράκος. Γιατί οι «άριστοι» επιβραβεύονται από τον Κυριάκο με ειδική διάταξη που αποδεσμεύει και τα χρήματά τους στην Ελβετία!

«Δεν σας αφήνω (να μιλήσετε) γιατί πρέπει να πούμε αυτό που είναι το σωστό». Και το σωστό το ξέρουν μόνο ο ΣΚΑΪ και οι δημοσιογράφοι του. Κανείς άλλος.

«Το θίξαμε και θα το θίξουμε μετά, το δημοσίευμα των ‘Financial Times’» είπαν την πάγια δικαιολογία σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ. Ακόμα περιμένουμε...

Αν τύχει και βρεθείτε σε πάνελ με την κ. Σοφία και σας μυρίσει σκορδαλιά, μην παραξενευτείτε... Είχε ένα άγχος, το μαλλί, τώρα θα έχει και το σκόρδο.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει. Φυσικά. Θα κάνει αυτό» διαβεβαίωνε ο Μ. Βορίδης λίγο μετά τις γλύκες περί «αναγκαστικότητας του ξύλου» και απαντώντας αν θα μπει στο Πολυτεχνείο η αστυνομία, συνέχισε: «Η αστυνομία θα μπει όπου χρειάζεται προκειμένου να φτιάξουμε ξανά ασφαλή και ελεύθερα πανεπιστήμια». «Γι’ αυτό εκλέχθηκε η Ν.Δ.» είπε και κάτι αντίστοιχο είπε στην ΕΡΤ1 ο Γεωργιάδης. Γιατί στο όνομα του λαού γίνονται όλα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL