Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Με την «μέθοδο Χριστοφοράκου» εξαιρούν την Τουλουπάκη για να φυγαδεύσουν τον Φρουζή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με την «μέθοδο Χριστοφοράκου» εξαιρούν την Τουλουπάκη για να φυγαδεύσουν τον Φρουζή

Θυμάστε πως διέφυγαν σαν κύριοι μέρα μεσημέρι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο Χρήστος Καραβέλας, ο Φόλκερ Γιουνγκ; Μεθοδεύουν να επαναληφθεί με τον Κωνσταντίνο Φρουζή !

Ενώ η υπόθεση τους ήταν σε πρωτοδίκη ανακριτή και είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, λίγο πριν κάτσουν σκαμνί να μιλήσουν, κάποιος μετέφερε την υπόθεση σε εφέτες ανακριτές, με το επιχείρημα ότι ήταν πολύ σοβαρή υπόθεση με αποτέλεσμα η υπόθεση να ξεκινήσει από το μηδέν και σήμερα 25 χρόνια μετά να είναι πλέον μουσειακό έκθεμα

Σήμερα έχουμε ξεχωριστή εισαγγελία κατά της Διαφθοράς την Ελένη Τουλουπάκη, άλλα κάποιοι δεν περίμεναν ότι η ηρωική εισαγγελέας θα έφτανε την υπόθεση μέχρι το εδώλιο με τόσο πόλεμο κι απειλές που δέχθηκε.

Άντεξε, έσωσε την Τιμή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά αυτό μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους έτσι μαθαίνουμε ότι μεθοδεύουν αφαίρεση της δικογραφίας από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και την ανάθεσή της σε εφέτες-ανακριτές !

Γιατί δεν τον αφήνουμε από τώρα και τον Κωνσταντίνο Φρουζή να πάει στην Ελβετία, και τον ταλαιπωρούμε;

Αφού όπως φαίνεται με τον νέο ποινικό κώδικα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αν καθυστερήσει κι άλλο η δική και κλείσουν 18μήνες, θα ξεπαγώσουν και οι λογαριασμοί του και θα είναι ελεύθερος και πλούσιος και οι εφέτες-ανακριτές ακόμη θα ενημερώνονται!

Πάντως η Ελένη Τουλουπάκη θα μείνει στην Ιστορία, ως νέος Χρήστος Σαρτζετάκης γιατί πολέμησε με θηρία και άντεξε, όπως κι αν καταλήξει η υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL