Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Φίμωση του Κ. Μάρκου στο ΣΚΑΙ: «Δεν σας αφήνω, γιατί πρέπει να πούμε… το σωστό» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φίμωση του Κ. Μάρκου στο ΣΚΑΙ: «Δεν σας αφήνω, γιατί πρέπει να πούμε… το σωστό» (Video)

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να εγκαταστήσει αστυνομικό κράτος. Η Αστυνομία ρυθμίζει τα της Παιδείας, η Αστυνομία ρυθμίζει τα των μεταναστών, η Αστυνομία ρυθμίζει το σωφρονιστικό σύστημα, η Αστυνομία ρυθμίζει ποιος καπνίζει και ποιος όχι, όχι η Διοίκηση ως όφειλε» ξεκίνησε την τοποθέτηση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΚΑΙ.

«Περιπτωσιολογείτε κ. καθηγητά» η διακοπή από τον τηλεπαρουσιαστή ήταν άμεση για να συνεχίσει με το ανήκουστο: «Δεν σας αφήνω γιατί πρέπει να πούμε το σωστό».

«Ήρθα εδώ για να ακουστεί η γνώμη μου, όχι για να σας πείσω» είπε ο καθηγητής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Οικονόμου που έκρινε ποια είναι η σωστή άποψη και ποια όχι… για να ακούσουν οι τηλεθεατές.

Και όταν προσπάθησε να πει για το δημοσίευμα των Financial Times

Ενδεικτικό της τόσης «ελευθερίας της άποψης» που υπερηφανεύεται ότι διαθέτει το κανάλι με τους «4-5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» που καλεί αλλά με πολύ δυσκολία αφήνει να ακουστούν από τις διαρκείς διακοπές όταν παίρνουν το λόγο...

Μόλις ο κ. Μάρκου είπε: «Χθες οι FT είπαν ότι ο Μητσοτάκης είναι πλυντήριο του μαύρου χρήματος», η Φωτεινή Πιπιλή έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να παρέμβει…

«Να τελειώσουμε το θέμα που συζητάμε;» για να επιστρέψει η συζήτηση στην «ανομία».

Ο κ. Μάρκου δεν της έκανε τη χάρη: «Δεν θα μου επιβάλλεται εσείς την ατζέντα σας».

Αλλά εκείνη συνέχισε: «Στην κ. Αναστασοπούλου απευθύνομαι. Ευτυχώς που δεν ήμουν φοιτήτριά της»…

«Λοιπόν ο λόγος στην κ. Πιπιλή» διαμαρτυρίες του κ. Μάρκου «μιλάτε 10 λέπτα». (3 λεπτά μαζί με τις διακοπές ήταν ο πραγματικός χρόνος στο συγκεκριμένο μέρος της εκπομπής)

Και συνέχισε η τηλεπαρουσιάστρια:

«Είναι άλλο θέμα αυτό που συζητάτε»

«Ο Φρουζής δήλωσε χθες ότι ήταν ο χορηγός του κ. Μητσοτάκη για να γίνει αρχηγός» αλλά νέα διακοπή του επιβλήθηκε από την τηλεπαρουσιάστρια:

«κ. Μάρκου δεν θα βάλετε εσείς την ατζέντα».

«Τα μπάχαλα είναι τα λευκά κολάρα για να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους, που ψήφισε και η κ. Πιπιλή τις προηγούμενες μέρες» είπε εν τέλει ο κ. Μάρκου.

Να σημειωθεί ότι δημοσίευμα των Financial Times για την ευνοϊκή διάταξη και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη φυσικά αποσιωπήθηκε από τα κανάλια και τα επίσημα σάιτ με μόνο τον ΑΝΤ1 να κάνει μικρή αναφορά...

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL