Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη και Ζ. Ζάεφ την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Δεύτερη συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, μεταβαίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου «Thessaloniki Summit 2019», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος.

Στο περιθώριο του Summit θα έχει διμερείς συναντήσεις στις 18:30 με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.

Ο Ζόραν Ζάεφ ανέφερε σήμερα ότι αναμένει ενισχυμένη οικονομική συνεργασία με την Ελλάδα. «Θέλω να μοιραστώ το αίσθημα ικανοποίησης, για το πόσο μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των ελληνικών εταιρειών, ειδικά για το νοτιότερο μισό του κράτους λόγω της εγγύτητας των μεταφορών»

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας αναφερόμενος στο αντικείμενο της συνάντησης ανέφερε: "Επιδιώκουμε στην βασική μας πολιτική που είναι προς όφελός τους και της Ευρώπης η ευρωπαϊκή τους προοπτική. Εργαζόμαστε για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων"

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Χωρίς σχέδιο θα πνιγούμε όλοι

Τελικά τι είναι χειρότερο; Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβεται πίσω από το... λεφτόδεντρο Πέτσα για να αποκρύψει οφθαλμοφανείς ευθύνες στη διαχείριση του κορωνοϊού, των πλημμυρών ή το γεγονός ότι η κυβέρνηση...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις