Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο αδιαμεσολάβητος διάλογος με τους πολίτες / Διήμερη περιοδεία του Αλ. Τσίπρα σε Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς ο αδιαμεσολάβητος διάλογος με τους πολίτες / Διήμερη περιοδεία του Αλ. Τσίπρα σε Κοζάνη, Φλώρινα, Γρεβενά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες ανά την επικράτεια. Ο Αλ. Τσίπρας θα απευθύνει σήμερα και αύριο νέο προσκλητήριο για συνδιαμόρωση του "ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής", αυτή τη φορά προς τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά περιοδεία του -μετά από την Αχαΐα, την Κρήτη, τη Βοιωτία- στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Η διήμερη περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στη Δυτική Μακεδονία θα περιλαμβάνει επισκέψεις στους Νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, όπου και θα συνεχίσει τη διαδικασία αδιαμεσολάβητου διαλόγου με τους πολίτες, πρακτική που έχει εγκαινιάσει ο ίδιος με την παρουσία του ανά την επικράτεια, αλλά και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που "οργώνουν" τη χώρα με συνελεύσεις και εκδηλώσεις.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα θα επισκεφτεί τον Νομό Γρεβενών, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Γρεβενών (11.30 π.μ.) και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης, όπου θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (7.30 μ.μ.). Την Πέμπτη, θα έχει συνάντηση με τις πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο κτήριο Διοίκησης (10 π.μ.) και ακολούθως θα επισκεφτεί τον Δήμο Σερβίων (11.30 π.μ.). Ο Αλ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στη συνέχεια στον Νομό Φλώρινας, όπου θα επισκεφτεί τη δημοτική επιχείρηση Ξινό Νερό (1.30 μ.μ.) και το απόγευμα (6 μ.μ.) θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL