Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
19 °C
15.6°C20.8°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.8°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.5°C24.8°C
2 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.9°C22.3°C
3 BF 46%
Πυροτεχνήματα και... ξύλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πυροτεχνήματα και... ξύλο

Θέλοντας να υποστηρίξει ότι «δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις» για τα Εξάρχεια, παρά τα προεκλογικά ψέματα του Κυρ. Μητσοτάκη ότι σε ένα μήνα θα είχε τελειώσει μαζί τους, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου πέταξε την μπάλα στο προσφυγικό... ανασύροντας μια παλαιότερη δήλωση του Γιάννη Μπαλάφα.

«Οι συνεργάτες μου, για να με προετοιμάσουν για την αντιπαράθεση μαζί σας σήμερα, μου έφεραν διάφορες δηλώσεις σας παλιές, κυρίως για το μεταναστευτικό».

Προδόθηκε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Α.Μ. Ασημακοπούλου στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τον τρόπο που "προετοιμάζονται" οι εκπρόσωποι της Ν.Δ. πριν βγουν στα κανάλια, καθώς οι συνεργάτες τους φροντίζουν να τους εφοδιάζουν με «παλιότερες δηλώσεις» αυτών με τους οποίους έχουν να αντιπαρατεθούν στα πάνελ.

Με προσωπικές στοχεύσεις αντί για πολιτικά επιχειρήματα, με τακτικισμούς και πυροτεχνήματα αντί για πολιτική ουσία. Φάνηκε άλλωστε και από την εισβολή της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ. Το δόγμα «νόμος και τάξη» της Ν.Δ. με την κατάργηση του ασύλου που το σηματοδότησε έγιναν για να εκφράζονται τα ΜΑΤ ελεύθερα κατά των φοιτητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL