Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μολότοφ και πυροτεχνήματα

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Σε άλλη μια κίνηση επικοινωνιακού πυροτεχνήματος προχώρησε η Ν.Δ. για να αποστρέψει το βλέμμα από την απαράδεκτη κάλυψη Κυρανάκη - Πλεύρη στα ρατσιστικά μπάρμπεκιου, θέμα που της δημιουργεί εσωκομματικές τριβές και εντάσεις.

Απέκοψαν τη δήλωση του Σ. Λάππα στη συζήτηση για τους Ποινικούς Κώδικες «ποιο αδίκημα διαπράττει αυτός που κατέχει μια βόμβα μολότοφ στην πλάτη;» και το επικοινωνιακό σόου στήθηκε. Το θέμα έβαλε στις πραγματικές του διαστάσεις η Όλγα Γεροβασίλη στον ΣΚΑΪ. Ήταν μια νομική συζήτηση για τους Ποινικούς Κώδικες. «Η οπλοφορία δηλαδή ο άλλος έχει Καλάσνικοφ. Δεν είναι κακούργημα αν δεν το χρησιμοποιήσει. Η μολότοφ που την έχει θα είναι;»

«Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι αδίκημα η κατοχή μολότοφ. Προφανώς είναι αδίκημα. Το αν είναι πλημμέλημα ή κακούργημα όμως είναι άλλο θέμα», με το οποίο φυσικά και ο βουλευτής της Ν.Δ. Θ. Ρουσόπουλος συμφώνησε: «το τι αδίκημα είναι ας το προτείνει η κάθε πολιτική προσέγγιση».

KAT.ΜΠΡ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις