Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Οι Κυρανάκηδες και τα χοιρινά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι Κυρανάκηδες και τα χοιρινά

Έτσι έκανε τον χαζό και έστειλε και ένα μήνυμα στους αυτουργούς των ακροδεξιών προκλήσεων, ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Τα κανάλια επίσης κατάλαβαν τι έλεγε ο Γιαννούλης, όπως κατάλαβαν ότι ο Κυρανάκης έκανε τον χαζό. Συντονίστηκαν αμέσως και επιτέθηκαν στον Γιαννούλη, κάνοντας και αυτά τον χαζό. Η γραμμή ήταν «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας απαγορεύσει το χοιρινό σουβλάκι».

Ας μην μας παραξενεύουν αυτά. Το να κάνεις τον χαζό, είναι η ασφαλέστερη μέθοδος για να χαϊδολογήσεις τον φασισμό. Έτσι φτιάχτηκε η Χρυσή Αυγή από τα κανάλια. Στον Άγιο Παντελεήμονα δεν έβλεπαν φασίστες, έβλεπαν αγανακτισμένους κατοίκους. Τον Παύλο Φύσσα τον σκότωσαν «για το ποδόσφαιρο». Στους μακεδονομάχους δεν είδαν φασίστες, είδαν μόνο τίμιους πατριώτες. Ούτε στην προσπάθεια να καταληφθούν σχολεία είδαν φασίστες. Τώρα βλέπουν μόνο ανθρώπους που θέλουν να φάνε σουβλάκια, βρε αδερφέ.

Ο φασισμός τρέφεται όταν τον σβήνεις από το κάδρο και στοχοποιείς τα θύματά του. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίει η εγκληματικότητα. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίει που πουλήθηκε η Μακεδονία μας για τις συντάξεις. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίνε οι λαθροέποικοι που θέλουν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας. Στοχοποιώντας αυτούς που στοχοποιεί ο φασισμός, νομιμοποιείς τα κίνητρά του. Και έτσι τον ξεπλένεις και τον βοηθάς να απλωθεί στην κοινωνία. Για να τον εκμεταλλευτείς, μετά, πολιτικά. Όπως κάνουν οι διάφοροι Κυρανάκηδες.

Καμία ανοχή στον φασισμό. Καμία ανοχή στους συνενόχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL