Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.3°C
4 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C27.0°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
29 °C
27.1°C29.8°C
4 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
3 BF 84%
"Τα άκουσε" ο Κυρανάκης από τον Φάμελλο για τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Τα άκουσε" ο Κυρανάκης από τον Φάμελλο για τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου (Video)

"Όταν ο κ. Γιαννούλης ρωτά για την διοργάνωση ρατσιστικών εκδηλώσεων στην Βουλή και η απάντηση που παίρνει είναι αν επιτρέπεται να ψήνουμε κρέας. Η απάντηση αυτή είναι προσβολή. Οι βουλευτές της Ν.Δ. είναι χορηγοί των ρατσιστικών μπάρμπεκιου και «χαιδεύουν» το θηρίο" τόνισε ο κ. Φάμελλος απαντώντας στον κ. Κυρανάκη.

"Η Ν.Δ. συντηρεί με δηλώσεις βουλευτών όπως του κ. Αθανασίου και του κ. Κυρανάκη τροφοδοτεί αντιδράσεις που δεν μπορεί να διαχειριστεί. Τροφοδοτεί και υποστηρίζει εμμέσως ακροδεξιές οργανώσεις που συντονίζουν πάρτι μίσους και φόβου. Σπέρνεις φόβο και μίσος και στη συνέχεια ζητάς μετριοπάθεια."

"Ξενοφοβία, ρατσισμός, λογικές Σαλβίνι, Όρμπαν μέσα στην Ελλάδα και έξω μετριοπάθεια και δίκαιος καταμερισμός. Αστειότητες αυτά που γίνονται στην ελληνική Βουλή. Δεν είναι δυνατόν να μην παίρνουν θέση καταδικάζοντας τα ακροδεξιά πάρτι."

"Το διάγγελμα του κ. Θεοδωρικάκου για μετριοπάθεια δεν έχει τίποτα κοινό με τις ξενοφοβικές δηλώσεις βουλευτών της Ν.Δ. Η Ν.Δ. έκανε ότι μπορεί για να διχάσει και σήμερα ζητά μετριοπάθεια."

Ενώ σε άλλο σημείο ο κ. Φάμελλος τόνισε ότι "υπάρχει ισχυρό ακροδεξιό κομμάτι στη Ν.Δ. που διαγωνίζεται με τον κ. Βελόπουλο για το κοινό του".

Κατ. Μπρ.

Διαβάστε επίσης:

Κυρανάκης: Δεν στήριξα τη διαμαρτυρία, ο Γιαννούλης ποινικοποιεί το ψήσιμο (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL