Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Κυρανάκης υπέρ των χρυσαυγίτικης κοπής "μπάρμπεκιου" έξω από προσφυγικές δομές (Video)

Την υπεράσπιση των ακροδεξιών και ρατσιστικών εκδηλώσεων έξω από μέρος που φιλοξενούνται πρόσφυγες έσπευσε να αναλάβει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Κυρανάκης κατά τη συζήτηση της επιτροπής για τους ποινικούς κώδικες στην Βουλή.

"Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλλει τους δικούς του όρους. Είναι απαράδεκτη η δήλωση που κάνατε κύριε Γιαννούλη" και επικαλέστηκε σε μια απαράδεκτη λογική κοινωνικού αυτοματισμού τα "δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών" της χώρας λες που προφανώς θεωρεί ότι βάλλονται από τους πρόσφυγες.

“Στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και η υπό κάποιες προϋποθέσεις η κατανάλωση αλκοόλ. Δεν μπορεί υπήκοος τρίτης χώρας να έρθει και να επιβάλλει τους δικούς του όρους. Είναι απαράδεκτη η δήλωση που κάνατε κύριε Γιαννούλη. Διότι περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτη. Αναφέρεστε σε κατανάλωση φαγητού και ποτού από Έλληνες πολίτες και την κατακρίνεται ως απαράδεκτη. Από πού και ως που θα πρέπει να περιορίζεται και με βάση ποια λογική;”

Με αυτή τη ακροδεξιά ρητορεία πως θα πετύχει συναίνεση η Ν.Δ. με τις τοπικές κοινωνίες ώστε να δεχθούν πρόσφυγες και να αποσυμφοριστούν τα νησιά είναι ένα ερώτημα που μένει να απαντηθεί...

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Χρ.Γιαννούλης: Απροκάλυπτη κάλυψη Κ.Κυρανάκη σε ακροδεξιά φιέστα

 

Τι υπερασπίστηκε σήμερα στη Βουλή ο Κ. Κυρανάκης:

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο