Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
2 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
18.0°C24.3°C
2 BF 53%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.9°C20.8°C
3 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.4°C23.9°C
2 BF 35%
"Διαφημίζουν" τα κηρύγματα μίσους και τις ξενοφοβικές εκδηλώσεις στα κανάλια (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Διαφημίζουν" τα κηρύγματα μίσους και τις ξενοφοβικές εκδηλώσεις στα κανάλια (Video)

Η κυβέρνηση μπροστά σε αδιέξοδο στο προφυγικό. Αδυνατεί να το διαχειριστεί τη στιμή που πληθαίνουν οι ακραίες αντιδράσεις κατά των προσφύγων μεταναστών σε όλη τη χώρα. Από τη στιγμή που τέθηκε σε εφαρμογή το δόγμα ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες μετά τα κηρύγματα ακροδεξιών υπουργών νομιμοποιήθηκε το κύμα των αντιδράσεων στις μετεγκαταστάσεις και τώρα δεν μπορούν να το μαζέψουν.

«12 η ώρα στη διασταύρωση της Νάουσας. Έχουν μάθει οι Ναουσαίοι ότι έρχονται 3 λεωφορεία με λαθρομετανάστες και με κάλεσμα  διαδικτυακό» ακούγεται ο κάτοικος στο βίντεο που παίχτηκε στο ΣΚΑΙ και στην συνέχεια όλοι μαζί ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο!

Δεν είναι ακροδεξιοί… είναι κάτοικοι που αντιδρούν όπως μας πληροφορεί και το τιτλάκι στο ΣΚΑΙ, κρατώντας κοντάρια και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο κατά οικογενειών προσφύγων με κυβερνητικό άλλοθι βουλευτών της Ν.Δ. που τους βλέπουν ως εισβολείς... 

Σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΙ κάνουν παρέλαση όλες οι ακροδεξιές φωνές είτε σαν σχολιαστές, είτε σαν εκπρόσωποι κατοίκων όπου με εμπρηστικές δηλώσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL