Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Τι 'πες τώρα / Ψέματα καθ' έξιν και κατ' εξακολούθηση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα / Ψέματα καθ' έξιν και κατ' εξακολούθηση

«Περιμένω... Περιμένω, κ. Τσίπρα, καταθέστε τώρα στα πρακτικά, αλλιώς θα είστε ψεύτης». Το δημοσιογραφικό επιτελείο της “Αυγής” δημοσίευσε το σχετικό video με τις δηλώσεις Πέτσα στο avgi.gr πριν καλά - καλά τελειώσει το σόου ο Μητσοτάκης.

Μέσα στην επόμενη ώρα κατατέθηκαν από τον Δ. Τζανακόπουλο στα πρακτικά τα σχετικά αποσπάσματα των δηλώσεων Πέτσα, που αμφισβητούσε την ύπαρξή τους ο Μητσοτάκης. Ούτε συγγνώμη ακολούθησε, ούτε καμιά αποπομπή Πέτσα είδαμε, παρά τον on camera διασυρμό.

Μα... «είναι παιδί από λαϊκή οικογένεια», τον έπιασε ο πόνος τον Χατζηδάκη (ΣΚΑΪ). «Άστοχες οι δηλώσεις» είπε και ο Κεδίκογλου, «στατιστικό λάθος» ανακάλυψαν Ρουσόπουλος, Κεφαλογιάννης και τη μόνιμη «διαστρέβλωση» ο Πέτσας αρχικά προς απάντηση και επανέλαβε η Σπυράκη.

Το θεατρικό του όμως το έκανε ο Κυριάκος και το χειροκρότημα των αγαπημένων του βουλευτών το κέρδισε με κόστος την αυτογελοιοποίησή του.

Θάφτηκε η αποκάλυψη στα κανάλια ότι ο βασιλιάς παραείναι γυμνός... και θόλωσαν τα νερά για να κρυφτεί πίσω από την «αστοχία» που ανακάλυψαν ξαφνικά στις δηλώσεις Πέτσα, που μέχρι την προηγουμένη σθεναρά υποστήριζαν.

Ψεύτης ο Χατζηδάκης; Όχι. Απλώς έκρυβε την αλήθεια. Μιλούσε για «στρατηγικό επενδυτή» κρύβοντας ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει τις συλλογικές συμβάσεις «πουλώντας το» ως άρση της μονιμότητας των εργαζομένων και αναμοχλεύοντας τον κοινωνικό αυτοματισμό.

Ψεύτης ο Βρούτσης; Όχι. Απλώς κάνει ό,τι του λέει ο ΣΕΒ. Παίζουν στα κανάλια μειώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές και αυτός επαναφέρει τις «κλάσεις» για τους ελεύθερους επαγγελματίες, που σημαίνει αυξήσεις στους πολλούς.

Είναι ψεύτρα η κ. Μπακογιάννη; Απλώς προεκλογικά έβλεπε την Συμφωνία των Πρεσπών επιζήμια. Σήμερα θυμήθηκε ότι ο λαϊκισμός στην εξωτερική πολιτική είναι επικίνδυνος και ότι η μη ένταξη της Β. Μακεδονίας στην Ε.Ε. θα είναι «ωρολογιακή βόμβα».

Είναι ψεύτης ο Γεωργιάδης που καταγγέλλει τους «σκευωρούς του» και στην ελβετική τηλεόραση δηλώνει ότι πολιτικοί και γιατροί τα έπαιρναν από τη Novartis;

Ή μήπως είναι ψεύτης ο Κεγκέρογλου; Που ούτε μια διαφωνία δεν βρήκε στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. για την πρόταση εξαίρεσης των Τζανακόπουλο - Πολάκη. Πώς άλλωστε; Ούτε καν συζητήθηκε, όπως αποκάλυψε ο Χ. Καστανίδης.

Σημαία τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο έκανε προεκλογικά για να μας αποδείξει την κοινωνική του ευαισθησία. Σήμερα ο ρατσιστικός οχετός ξεδιπλώνεται αβίαστα και ο ακροδεξιός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης προσβάλλει δημόσια τα Άτομα με Αναπηρία, χωρίς ούτε μια επίπληξη από τον κοινωνικά δήθεν ευαίσθητο Μητσοτάκη.

Τι, δεν σας αρέσει η κανονικότητα;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL