Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης: Για να καταλαγιάσουν το Σαμαρά μας έδιωξαν από την Προανακριτική - Λαγός ο Κεγκέρογλου (Video)

Θεσμικό ατόπημα η εξαίρεση μας από την Επιτροπή δήλωσε ο Παύλος Πολάκης στο Kontra Channel και εξήγησε πως και γιατί έγινε η μεθόδευση των σαμαρικών της Ν.Δ. για να εξαιρεθεί εκείνος και ο κ. Τζανακόπουλος από την Προανακριτική. Χαρακτήρισε "λαγό" τον κ. Κεγκέρογλου που βαδίζει προς τη Ν.Δ.

Θεσμικό ατόπημα η εξαίρεση μας από την Επιτροπή. Πρώτη φορά στην Ιστορία και ανοίγει και έναν ασκό του Αιόλου. Με βάση αυτή τη λογική, τους άλλους 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αν βγουν και πουν ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis, θα τους διώξει και αυτούς; Με βάση τη λογική που διατύπωσε ο κ. Κεγκέρογλου, ως λαγός.

"Το καπετανιλίκι που πας να μου προσάψεις είναι η αναγκαία και επιβεβλημένη αντίδραση από την μεριά μας σε μια αντιθεσμική, αντιδημοκρατική προσπάθεια που γίνεται για να «καταλαγιάσουν» το Σαμαρά" επειδή δεν έκαναν Προανακριτική και για τον Τσίπρα εκτός από τον Παπαγγελόπουλο είπε ο Παύλος Πολάκης στον Β. Οικόνομου.

Η σαμαρική ομάδα της Ν.Δ. μαζί με τον Κεγκέρογλου -ως λαγό- πρωτοστάτησαν στην εξαίρεσή μας από την Επιτροπή γιατί ο Δ. Τζανακόπουλος είναι εξαίρετος νομικός και εγώ τα έχω βάλει με θεούς και δαίμονες και γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση εξήγησε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Κατ.Μπρ.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κυβέρνηση, ο Άδωνις και το κράτος δικαίου

Στις αρχικές συζητήσεις για το ταμείο ανάκαμψης, στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, πολλές χώρες ζήτησαν να συνδεθεί η κοινοτική χρηματοδότηση με τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Το θέμα αυτό έθιγε κυρίως την Ουγγαρία και την Πολωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο