Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διστάζει να γράψει η Ν. Κεραμέως στο μήνυμα της, τις λέξεις "Ναζισμός" και "Φασισμός"

Σκωπτικά σχολίασε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ, Πέτρος Κατσάκος, το μήνυμα της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στο μήνυμα της προς τους μαθητές των σχολείων όλης της χώρας η Υπ. Παιδείας, χαρακτηρίζει επίτευγμα του Ελληνισμού τη δικτατορία του Μεταξά, ενώ αποφεύγει να γράψει τις λέξεις "Ναζισμός" και "Φασισμός"

 

Αναλυτικά το σχόλιο:

Αν κάνεις τον κόπο και διαβασεις το μήνυμα, της κυρίας που υποδύεται την υπουργό Παιδείας, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα καταλάβεις πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται η δήθεν αριστεία με την απύθμενη ιστορική άγνοια που χαρακτηρίζει επίτευγμα του Ελληνισμού την δικτατορία του Μεταξά και τα βασανιστήρια του Μανιαδάκη.

Αλλα το καλύτερο μας το φυλάει οταν διστάζει να γράψει τις λέξεις Ναζισμός και Φασισμός και βάζει ένα "δυνάμεις της βίας και του μίσους" και καθαρίζει.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις