Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Tρέμει η Ν.Δ. για τη Novartis και καταφεύγει στην ένταση, τις απειλές και τον «φρούραρχο» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Tρέμει η Ν.Δ. για τη Novartis και καταφεύγει στην ένταση, τις απειλές και τον «φρούραρχο» (Video)

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, τι «ξυδάκι» θα τους δώσει αν δεν υπακούσουν στις μεθοδεύσεις της Ν.Δ., τι τον «φρούραρχο» θα φωνάξει:

«Αυτή είναι η δουλειά του φρούραρχου. Όσοι είναι άτακτοι και αδίστακτοι να καταλάβουν ότι στην Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες» είπε ενώ προχώρησε σε ανίερους παραλληλισμούς επαναφέροντας σήμερα στο Kontra Channel την σαμαρική θεωρία των δύο άκρων.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που φανερώνουν την πολιτική ένδεια, την αμετροέπεια και τον ρεβανσισμό που διακατέχει τη Ν.Δ.

«Σας βλέπω πολύ large με την συμπεριφορά Πολάκη, Τζανακόπουλου», ήταν η βολή στον δημοσιογράφο για να ακολουθήσει αμέσως μετά «ούτε τα κουτσαβάκια δεν κάνουν έτσι»

Και μέσα σε λίγα λεπτά μόνο ο Β. Οικονόμου εκτόξευσε εκτός από το «κουτσαβάκια» και «αδίστακτους», «γελοίους», «θρασύτατους», «τσαμπουκάδες» τους δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φυσικά όλα αυτά είναι στο πλαίσιο των «πολιτικών εκτιμήσεων» που κάνει η Ν.Δ. για να υπερασπιστεί το «καθεστώς» που με ανυπομονησία επανασυστήνει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί με «κομψά» λόγια και κατά της ΑΥΓΗΣ με την εφημερίδα να μετρά τρεις επιθέσεις (από βουλευτή, βουλεύτρια καθώς και τον Υπουργό Εργασίας) μόλις σε μία μέρα!

Κατ. Μπρέγιαννη

Διαβάστε επίσης:

Ύβρεις Γεωργιάδη κατά Πολάκη–Τζανακόπουλο – Προεξοφλεί την αποπομπή τους από την Επιτροπή (Video)

 

Παύλος Πολάκης: «Φοβούνται πολύ» (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL