Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τσίπρας για Joker: To πανευρωπαϊκό τους ρεζίλι το ρίχνουν στο ΣΥΡΙΖΑ (Video)

"Αναφερόμενος σε όσα έγιναν με την ταινία «Τζόκερ», και την επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογράφους απ' όπου έβγαζαν ανήλικα παιδιά από τις αίθουσες, ο Αλ.Τσίπρας έκανε λόγο για «κρούσμα ακραίου νεοσυντηριτισμού που μας γυρνά στη δεκαετία του 50 και που τους εκθέτει". Ενώ σκωπτικά ανέφερε "για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη χώρα, ακόμα και για τα ευτράπελα που δημιουργεί η νέα κυβέρνηση"

 

Το απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα για το JokerQ

Όταν μάθαμε για αυτή την είδηση, όλοι πιστέψαμε ότι μάλλον θα είναι κάποιο αστείο, κάποιο ψέμα. Δυστυχώς όμως δεν ήταν ούτε αστείο, ούτε ψέμα.  Δυστυχώς ήταν μια πραγματικότητα.

Προσπάθησαν την άλλη μέρα να το διακωμωδήσουν, να το αποσιωπήσουν, είπαν ότι πρόκειται για fakenews, μετά είπαν ότι πρόκειται για κάποιους γονείς οι οποίοι τσακώθηκαν και φώναξαν την αστυνομία, μετά είπαν ότι το υπουργείο Πολιτισμού φταίει και ευθύνεται γιατί κάποιοι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού κάλεσαν την αστυνομία, μετά βγήκε η Μενδώνη και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Πολιτισμού αλλά η αστυνομία.

Μετά βγήκε ο Χρυσοχοϊδης και είπε ότι δεν φταίει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά το υπουργείο Πολιτισμού, μετά όλοι μαζί συμφωνήσαν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα!

Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη χώρα, ακόμα και για τα ευτράπελα που δημιουργεί η νέα κυβέρνηση, αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει να προβληματιστούμε.  Πρέπει να προβληματιστούμε, γιατί ένα κρούσμα ακραίου νεοσυντηρητισμού, που μας γυρνάει στη δεκαετία του 50 και δεν είναι το μόνο κρούσμα ακραίου νεοσυντηρητισμού. Απλά αυτό τους εκθέτει.

Τους εκθέτει διότι παρά το γεγονός ότι τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν θα  τους εκθέσουν ενδεχομένως ποτέ, τόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, δυστυχώς έχουμε γίνει ρεζίλι πανευρωπαϊκά – είναι ένα από τα θέματα που έπαιζε ως κεντρικά το Euronews – ότι στην Ελλάδα, σε αυτή τη ταινία, στέλνουν ένστολους και λένε ότι στείλανε σε ένα συγκεκριμένο κινηματογράφο καμιά δεκαριά ένστολους να μπαίνουν μέσα και να τρομοκρατούν γονείς και παιδιά.  

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις