Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.6°C
2 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
2 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.6°C19.0°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
23.8°C26.8°C
6 BF 34%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 100%
Μπουρνούς σε Λαζαρίδη: Είστε ιδεοληπτικοί ακροδεξιοί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μπουρνούς σε Λαζαρίδη: Είστε ιδεοληπτικοί ακροδεξιοί (Video)

«Έχετε καταδικάσει τον τόπο μου στην καταστροφή με τις ιδεοληψίες σας. Σας παραδώσαμε τη Μόρια με στοιχεία Frontex 5.680 και την φτάσατε στις 14.000. Ελάτε να συζητήσουμε για Πρέσπες να μας πείτε για την Χ.Α. Να συζητήσουμε τι κάνουν οι δήμαρχοι σας που διόρισαν τον κ. Κουκούτση στην Καλαμάτα.» είπε ο Γιάννης Μπουρνούς χωρίς να λάβει απαντήσεις.

«Το δόγμα τάξη και ασφάλεια της Ν.Δ. αφορά τη σχολική τάξη»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την χθεσινή εισβολή της Αστυνομίας σε κινηματογράφους που παίζονταν η ταινία Joker υποστήριξε: «Το δόγμα τάξη και ασφάλεια της Ν.Δ. προφανώς αφορούσε σχολική τάξη. Βλέπουμε πιτσιρικάδες να αποβάλλονται από αστυνομικούς από αίθουσα κινηματογράφου, έχουμε τις επιχειρήσεις – σκούπα στα Εξάρχεια που βλέπουμε μωρομάνες να μεταφέρονται στο άγνωστο».

Ένα ακόμα περιστατικό παραβίασης δημοκρατικών δικαιωμάτων και λογοκρισίας ανέφερε ο κ. Μπουρνούς για το οποίο έχει καταθέσει και σχετική ερώτηση μαζί με το Ν. Σαντορινιό.

«Είχαμε ένα άλλο ακόμα κρούσμα όπου η Γεν. Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής που παραδοσιακά χρηματοδοτεί την συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου λογόκρινε την αφίσα της διοργάνωσης και τους ανάγκασε να αλλάξουν αφίσα απειλώντας τους ότι δεν θα τους χρηματοδοτήσει χωρίς να εξηγήσει γιατί κοντράρει η αφίσα αυτή την αισθητική της».

«Καλή τύχη στον Κ. Μητσοτάκη όταν θα πρέπει να απολογηθεί στους ομογενείς στην Αστόρια»

Για την ψήφο στους Ομογενείς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ασυνέπεια και την κωλοτούμπα της Ν.Δ. και σε αυτό το ζήτημα.

«Το πρώτο κόμμα που κατέθεσε πρόταση νόμου για την ψήφο των αποδήμων ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με ένα σύστημα κλειστής εκπροσώπησης για να μην αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα. Ο κ. Μητσοτάκης μίλαγε στους ομογενείς στην Αστόρια για ένα σύστημα «ανοικτής εκπροσώπησης». Εμείς βρισκόμαστε σε πορεία σύμπλευσης και διαλόγου με προτάσεις του ΚΚΕ και του ΜΕΡΑ 25 με προϋποθέσεις σε σύστημα κλειστής εκπροσώπησης. Η Ν.Δ. καταλήγει να έρθει στις προτάσεις μας ενώ κατά τα άλλα μας κατηγορεί για πιρουέτες.

«Καλή τύχη στον Κ. Μητσοτάκη όταν θα πρέπει να απολογηθεί στους ομογενείς στην Αστόρια».

Και επειδή όταν η Ν.Δ. στριμώχνεται πάντα καταφεύγει στον Ρουβίκωνα όταν ο κ. Λαζαρίδης ακολούθησε την ίδια τακτική έλαβε την απάντηση: «Τον Ρουβίκωνα θα τον τελειώνατε 8 Ιουλίου αλλά κάνει βόλτες στα γραφεία των υπουργών σας».

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL