Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά: Να ξέρει ο Λαγός ότι η Μαρία Ρεπούση δεν είναι μόνη!

ICON

Να ξέρει ο Λαγός, ότι η Μαρία Ρεπούση δεν είναι μόνη και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, είμαστε στο πλευρό της, επισημαίνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά

"Καμία έκπληξη δε μας προκάλεσε το θράσος του ναζιστή χρυσαυγίτη Λαγού, να μηνύσει τη σ. Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια, πρώην βουλευτή και υποψήφια βουλευτή Α΄ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, αγωνίστρια με πολύπλευρη δράση στην Αριστερά" τονίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά με αφορμή μύνηση του ευρωβουλευτή πλέον Λαγού προς την Μαρία Ρεπούση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καμία έκπληξη δε μας προκάλεσε το θράσος του ναζιστή χρυσαυγίτη Λαγού, να μηνύσει τη σ. Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια, πρώην βουλευτή και υποψήφια βουλευτή Α΄ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, αγωνίστρια με πολύπλευρη δράση στην Αριστερά.

Καταδικασμένος ήδη ο Λαγός για τα εγκλήματά του στο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη και κατηγορούμενος, δικαζόμενος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, δεν κάνει τίποτα καινούργιο. Επαναλαμβάνει τη γνωστή πρακτική των φασιστών (και της νύχτας), να στοχοποιούν και να μηνύουν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, όποιον/α στέκεται εμπόδιο στην εγκληματική δράση τους.

Η «κατηγορία», χαρακτηριστικά αστεία. Νομίζει άραγε, πώς η Μαρία Ρεπούση θα τρομοκρατηθεί; Λάθος πόρτα χτυπά. Η απειλή του δεν βρίσκει στόχο. Ο φόβος είναι στη δική τους μεριά, απόλυτα δικαιολογημένα.

Να ξέρει ο Λαγός, ότι η Μαρία Ρεπούση δεν είναι μόνη και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, είμαστε στο πλευρό της.

 

Ο Γιάννης Λαγός, ευρωβουλευτής, πρώην χρυσαυγίτης, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται ανάμεσα σε άλλα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Μαρίας Ρεπούση, καθηγήτριας, πρώην βουλευτή και υποψήφιας βουλευτή Α΄ Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή ψήφισε και κοινοποίησε στο facebook στις 10/6/2019 ψήφισμα του AVAAZ που μας καλούσε να υπογράψουμε για να  μην γίνει ο Λαγός λαγός και φύγει για τις Βρυξέλλες.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις