Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παραίτηση και πειθαρχικό για την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης Φαίη Νικητοπούλου

Από την "τυχαία" προεκλογική συνάντηση Μητσοτάκη - Νικητοπούλου κάπου στη Ν. Σμύρνη

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, "πιστό αντίγραφο των εκστρατειών μίσους που είχε οργανώσει η Χρυσή Αυγή" όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, αναγκάστηκε η ΟΝΝΕΔ να παρέμβει και να καταδικάσει την επιστολή της τοπικής της οργάνωσης.

Το Σάββατο το βράδυ η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δημοσιοποίησε την εν λόγω επιστολή στην οποία έθετε 7 παραμέτρους ενάντια στην εγκατάσταση προσφύγων στην ανενεργή πτέρυγα «Μπόμπολας» του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Επίσης παραπέμπει στο πειθαρχικό Συμβούλιο της την Φαίη Νικητοπούλπου η οποία υπογράφει την ανακοίνωση, ενώ παραιτήθηκε από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Μάλιστα όπως σημειώνει η ΟΝΝΕΔ: «η θέση της ΟΝΝΕΔ είναι σαφής και ανυποχώρητη: είμαστε δίπλα στην Κυβέρνηση στη διαχείριση τόσο του προσφυγικού, όσο και του μεταναστευτικού με τρόπο δίκαιο και αποτελεσματικό, χωρίς φωνές εντυπωσιασμού είτε από τη μία, είτε από την άλλη πλευρά»

Όπως επισημαίνει "η επιστολή της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης δεν υπηρετεί αυτή την κατεύθυνση, παρ’ όλο που πηγάζει από ενδιαφέρον για την περιοχή της. Για το λόγο αυτό, θα κινήσουμε άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να εξηγηθεί η θέση μας σε όλες τις οργανώσεις"

Στην επιστολή της η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης τόνιζε ότι δεν συμφωνεί με τα σχέδια του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την μεταφορά αυτή απαριθμώντας λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι δεν είναι προς το συμφέρον της πόλης, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που τόνιζε ότι η επιστολή «αποτελεί πιστό αντίγραφο των εκστρατειών μίσους που είχε οργανώσει η Χρυσή Αυγή για αίμα και τρόφιμα «μόνο για Έλληνες»».

Αποδεκτή έκανε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την παραίτηση της προέδρου της οργάνωσης της νεολαίας της ΝΔ στην Πεντέλη, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «Παράλληλα, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Οργάνωσης πειθαρχικές διαδικασίες».

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις