Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Tι 'πες τώρα / Είμαστε όλοι καναλάρχες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Tι 'πες τώρα / Είμαστε όλοι καναλάρχες

Τόσα χρόνια απλήρωτοι κερδοσκοπούν εις βάρος των πολιτών. Οι δημοσιογράφοι, όμως, με τα 700 ευρώ οφείλουν να δηλώνουν πώς απέκτησαν την αμύθητη περιουσία τους.

Δημόσια ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον βουλευτή της Ν.Δ. Κ. Μπογδάνο συνδικαλιστής της αστυνομίας ενθυμούμενος τα μαύρα χρόνια του παρακράτους.

«Τους προκαλείτε, κ. Μπαλάφα», «Είστε εκτός θέματος, κ. Μπαλάφα» και, μετά τις διαμαρτυρίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «Δεν είστε ενημερωμένος, κ. Μπαλάφα» η αντιμετώπιση των βουλευτών-τριων ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ. Αν τους αφήνουν να μιλήσουν.

Γλώττα λανθάνουσα... του κ. Σταϊκούρα, που στην ΕΡΤ απάντησε στην κριτική «από τα κυβερνητικά στελέχη» του ΣΥΡΙΖΑ! Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι κυβέρνηση. Κατά τα αλλά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει το 2015.

Εκτός ΕΡΤ ο Π. Χαρίτος και στη θέση της κ. Ακριβοπούλου η Όλγα Τρέμη... Τα χειρότερα έπονται.

Ο “κόκκινος Πάνος” ξέχασε ότι δεν είναι πολιτικός, αλλά σχολιαστής στο πάνελ της ΕΡΤ και εκτός ορίων επιτέθηκε στον καλεσμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακοπούλο αποκαλύπτοντας το πρόσωπο που επιθυμεί η Ν.Δ. για την ενημέρωση. Μπούλινγκ στην αντίθετη άποψη.

Μόνο ντροπή... Μετά την αποτυχία του να μεταπηδήσει στην πολιτική σκηνή ως βουλευτής της Ν.Δ., ο μόνος ρόλος που του απομένει είναι ο δημοσιογραφικός. Θα έπρεπε να τον αντιμετωπίζει με περισσότερο σεβασμό. Με το να προβάρει διαρκώς το κοστούμι του αποτυχημένου πολιτευτή της Ν.Δ., απλά ρεζιλεύεται στους συναδέλφους του.

Στη Ν.Δ. μπορεί να κάνουν μαθήματα επικοινωνίας, αλλά στον πολιτικό πολιτισμό και τη μη ρατσιστική χρήση της γλώσσας μετεξεταστέοι θα μένουν πάντα, όπως η Ν. Μπακογιάννη έναντι του Αλ. Χαρίτση στον ΑΝΤ1.

«Η άμυνα είναι σε κάθε κράτος» είπε ο Μ. Βορίδης για να προσθέσει μετά «κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ». Ας εξηγήσει τι εννοεί με την αυξανόμενη επιθετικότητα του Ερντογάν τη στιγμή που η κυβέρνηση που συμμετέχει ούτε κυρώσεις δεν έχει τολμήσει να ζητήσει... Έτσι, για τα μάτια του κόσμου έστω.

Αυτοί που έρχονται δεν έρχονται αθώα. Ούτε ξεκίνησαν, πήραν τον δρόμο και ήρθανε. Είναι οργανωμένη μετανάστευση, υπάρχουν παράνομοι διακινητές. Είναι Αφγανοί. Δεν είναι από τη Συρία. Έρχονται και πληρώνουν αυτοί οι άνθρωποι» υποστήριξε στην ίδια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ αρνούμενος ότι υπάρχουν προσφυγικές ροές. Όταν αρνείται την ύπαρξη προσφυγικού προβλήματος, πώς θα ζητήσει από την Ε.Ε. βοήθεια για την αντιμετώπισή του; Ψιλά γράμματα για την ακροδεξιά προπαγάνδα...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL