Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξενογιαννακοπούλου: Επιτυχής η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Όχι παιχνίδια με την ψήφο των Ομογενών (Video)

Ο Μητσοτάκης εγκατέλειψε το προεκλογικό του αφήγημα και παραδέχθηκε ότι παρέλαβε γεμάτα ταμεία και 37 δις μαξιλάρι και ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε έχει όλο το αφήγημα μιας εύρωστης οικονομίας που οικοδομήθηκε τόνισε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο Open.

Ο κ. Σαμαράς είχε φτάσει σε αδιέξοδο και είχε φέρει μπροστά την προεδρική εκλογή υπενθύμισε απαντώντας για το 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την άποψη μιας νέας διαπραγμάτευσης και ο κόσμος που τον ψήφισε αυτό ήθελε. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ξανακυβερνήσει και μάλιστα βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες.

Ο κ. Βούτσης λέει ότι υπήρχε η πολιτική βούληση για επαναδιαπραγμάτευση και ο πολιτικός κύκλος αυτός έκλεισε με επιτυχία αφού η χώρα βγήκε από τα μνημόνια.

Δεν θα επιτρέψουμε παιχνίδια με την ψήφο των Ομογενών δήλωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξηγώντας αναλυτικά πως μπορεί να επιτευχθεί η αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος εξαιτίας της ευκολίας με την οποία δίνεται η ελληνική ιθαγένεια.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις