Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξενογιαννακοπούλου: Επιτυχής η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Όχι παιχνίδια με την ψήφο των Ομογενών (Video)

Ο Μητσοτάκης εγκατέλειψε το προεκλογικό του αφήγημα και παραδέχθηκε ότι παρέλαβε γεμάτα ταμεία και 37 δις μαξιλάρι και ο προϋπολογισμός που κατατέθηκε έχει όλο το αφήγημα μιας εύρωστης οικονομίας που οικοδομήθηκε τόνισε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου στο Open.

Ο κ. Σαμαράς είχε φτάσει σε αδιέξοδο και είχε φέρει μπροστά την προεδρική εκλογή υπενθύμισε απαντώντας για το 2015. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την άποψη μιας νέας διαπραγμάτευσης και ο κόσμος που τον ψήφισε αυτό ήθελε. Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας έχει πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ξανακυβερνήσει και μάλιστα βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλες δυσκολίες.

Ο κ. Βούτσης λέει ότι υπήρχε η πολιτική βούληση για επαναδιαπραγμάτευση και ο πολιτικός κύκλος αυτός έκλεισε με επιτυχία αφού η χώρα βγήκε από τα μνημόνια.

Δεν θα επιτρέψουμε παιχνίδια με την ψήφο των Ομογενών δήλωσε η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξηγώντας αναλυτικά πως μπορεί να επιτευχθεί η αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος εξαιτίας της ευκολίας με την οποία δίνεται η ελληνική ιθαγένεια.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις