Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αν. Λιάκος: Που πήγαν οι θιασώτες της ελληνικότητας, τώρα που η Αθήνα πάει να γίνει Ντουμπάι (Video)

Που πήγαν οι θιασώτες της ελληνικότητας, τώρα που η Αθήνα πάει να γίνει Ντουμπάι αναρωτιέται ο ιστορικός Αντώνης Λιάκος με ανάρτησή του και καλεί για τη δημιουργία μιας μεγάλης συμμαχίας χωρίς κομματικά προαπαιτούμενα που θα μπει φραγμός στο ανοσιούργημα που ετοιμάζουν για το Ελληνικό, όπως αποκάλυψε μακέτα που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Εδώ το ανοσιούργημα - προσβολή στον πολιτισμό μας που πηγή έμπνευσης ήταν οι Καρυάτιδες... 

Πιο αναλυτικά ο Αντώνης Λιάκος σημειώνει:

Εντάξει, αυτή είναι η αισθητική της ΝΔ, αυτό είναι το μοντέλο της για την οικονομική ανάπτυξη, αυτή την κουτσουλιά θα αφήσει στο κακοποιημένο πρόσωπο της Αττικής. Ένα αξιόπιστο πρόγραμμα αντιπολίτευσης θα πρέπει να περιλαμβάνει και την κατεδάφισή τους χωρίς αποζημίωση (ως προειδοποίηση για τους επίδοξους επενδυτές). Δεν πρέπει όμως να χτιστεί μια μεγάλη συμμαχία χωρίς κομματικά προαπαιτούμενα, ακόμη και με ανθρώπους που είχαν αυταπάτες από τη ΝΔ, προκειμένου να εμποδιστεί αυτό το ανουσιούργημα; (Αλήθεια που πήγαν οι θιασώτες της ελληνικότητας, τωρα που η Αθήνα πάει να γίνει Ντουμπάι και Κουάλα Λουμπούρ; Πού είναι οι καθηγητές αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας σε ΑΠΘ και Πολυτεχνείο; Πού οι λεπτεπίλεπτοι εστέτ;)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο