Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.7°C19.7°C
1 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C20.8°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.8°C17.8°C
1 BF 51%
Γ. Ραγκούσης: Προσπάθεια κουκουλώματος του σκανδάλου Novartis με αυτό της "σκευωρίας" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Ραγκούσης: Προσπάθεια κουκουλώματος του σκανδάλου Novartis με αυτό της "σκευωρίας" (Video)

«Aν στα χέρια σας έρθει ένα έγγραφο από το FBI και θα αφορά ανθρώπους που έχουν δεχθεί να συμμετέχουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες στην διερεύνηση ενός παγκόσμιου σκανδάλου και οι οποίοι θα καταλόγιζαν ενδεχομένως σε οποιονδήποτε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που καταλογίστηκαν και υπάρχουν στα έγγραφα της δικογραφίας χωρίς κανένα δισταγμό θα προχωρούσατε στις διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα και τους νόμους και η υπόθεση θα είχε οδηγηθεί εκεί που τελικά οδηγήθηκε, στον φυσικό δικαστή» υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης.

«Αδιαμφισβήτητα υπαρκτό το σκάνδαλο Novartis. Ποιος μπορεί να πάρει την ευθύνη για την μη διερεύνησή του;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε το σκάνδαλο αυτό ως το πιο απάνθρωπο, το οποίο «θα αποτελεί μια έντονη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην προοδευτική και συντηρητική παράταξη. Η προοδευτική Ελλάδα δεν θέλει να αφήνει στην σκιά τέτοιων υποθέσεων και ενδεχόμενων ευθυνών κανένα στο απυρόβλητο. Η προσπάθεια κουκουλώματος ανήκει στην συντηρητική παράταξη και την ζούμε σήμερα μέσα από το σκάνδαλο της δήθεν σκευωρίας, δηλαδή το σκάνδαλο που θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια χώρα που δεν θα υπάρχει ούτε Δικαιοσύνη, ούτε κράτος Δικαίου».

Kατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL