Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Βαρεμένος: Και πολύ δεξιά και πολύ αδέξια η Ν.Δ. – Στήνει ένα παράλληλο προπαγανδιστικό σύμπαν (Video)

Καταπέλτης στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένος για τη Novartis, το προσφυγικό ενώ ρώτησε αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές που όπως είπαν δεν γνώριζαν την αστειότητα για τα «χασίσια στο Μαξίμου» του κ. Παπαδημητρίου, για την οποία όπως έγινε γνωστό χθες γίνεται έρευνα.

Ωστόσο ο κ. Βαρεμένος εξήγησε ότι όλα αυτά είναι: «μια προσπάθεια δημιουργίας ενός παράλληλου σύμπαντος. Από την μια η πραγματικότητα και από την άλλη ένα προπαγανδιστικό παράλληλο σύμπαν που λέει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis και μάλιστα με παγκόσμια διάσταση. Υπάρχει κάποιος υπουργός που επενέβη στην Δικαιοσύνη».

«Δεν ξέρουμε αν έχουμε μια κυβέρνηση που είναι πιο δεξιά, ή πιο αδέξια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος σχολιάζοντας τη στάση της Ν.Δ. για το προσφυγικό. «Θα πάνε λέει στο στρατόπεδο στο Μεσολόγγι αλλά όταν μιλούσαμε εμείς για ένα ξενοδοχείο εκεί. Είχαν ξεσηκωθεί όλοι». Προανήγγειλε ότι θα γίνει η αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis σήμερα στην Βουλή, το οποίο επιχειρεί η Ν.Δ. να συσκοτίσει μιλώντας για δήθεν θεσμικό σκάνδαλο όπως έπραξε νωρίτερα με στόμφο ο κ. Παπαδημητρίου.

Τέλος σχολίασε την υποκριτική στάση της Ν.Δ. και την ταυτόχρονα απαξίωση καθώς σήμερα θα είναι κενά τα υπουργικά έδρανα διότι η  κυβέρνηση λέει ότι πρόκειται για μια κοινοβουλευτική διαδικασία. «Δεν ντρέπεται η κυβέρνηση για αυτό που κάνει» είπε κλείνοντας.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις