Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Χρ. Σπίρτζης από Ηράκλειο: Ο ΒΟΑΚ θα γίνει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Σπίρτζης από Ηράκλειο: Ο ΒΟΑΚ θα γίνει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα

Στην εκδήλωση της ΟΜ Μαλεβιζίου που πραγματοποιήθηκε για μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο «ΑΝΟΔΟΣ» στο Γάζι, δίνουν το παρών οι πρώην υπουργοί και σημερινοί τομεάρχες εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης και Χρήστος Σπίρτζης όπου είναι και κεντρικοί ομιλητές της βραδιάς καθώς και ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης.

"Παρά το άψογο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, όλα αυτά που λέει η κυβέρνηση έχουν καταρρεύσει στην πράξη. Έχει φανερωθεί το πραγματικό σκληρό νεοφιλελεύθερο ακροδεξιό της προσωπείο. Έχει υποβαθμιστεί το υπουργικό συμβούλιο" τόνισε κατά την ομιλία του ο τομεάρχης εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης και συνέχισε "Ζητάμε την προσβολή της ψήφου του λαού στους Δήμους στο όνομα μιας δήθεν κυβερνησιμότητας. Ακυρώνεται η μεγάλη θεσμική τομή των δημοτικών συμβουλίων. Όταν ο νομός δεν συμφωνεί με αυτό που θέλει ο Μητσοτάκης, αλλάζει ο νόμος. Η ΝΔ κάνει την ΕΥΠ… ΚΥΠ. Βάζει έναν ΚΥΠατζη σε κάθε Υπηρεσία. Η ΝΔ ξεπουλά μια σειρά δημοσίων φιλέτων. Για παράδειγμα ο ΕΛΠΕ. Επανέφεραν το παλιό σύστημα στις εξετάσεις οδήγησης. Και μετά τα παιδιά μας γίνονται νούμερα καταγραφής στα τροχαία δυστυχήματα. Επαναφέρουν τον παλαιοκομματισμό».

Την ίδια ώρα ο κ. Σπίρτζης κατηγόρησε την κυβέρνηση για ακροδεξιές πρακτικές ειδικά στο μεταναστευτικό – προσφυγικό «Η ακροδεξιά είναι η πολιτική τους ρίζα«.

Όπως είπε, η χώρα χρειάζεται μεγάλα έργα όπως ο ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλλι για να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές της προοπτικές. «Η ΝΔ έρχεται χωρίς κανένα σχέδιο κι ακυρώνει τον σχεδιασμό που είχε γίνει από την κυβέρνηση μας«.

«Θέλουν να κάνουν τους Κρητικούς να πληρώνουν διόδια χωρίς να έχει ο κοσμάκης δρόμο και κάποιοι να τα οικονομάνε». «Είναι επικίνδυνα νεοφιλελευθεροι και άσχετοι!«είπε ο ίδιος και τόνισε «Ο ΒΟΑΚ θα γίνει από εμάς με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα

Παράλληλα κατά την ομιλία του ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας «Έχουμε καθυστέρηση και στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας. Τα στελέχη της ΝΔ πρέπει να καταλάβουν ότι η δουλειά δεν γίνεται από τα γραφεία. Πρέπει να έρθουν στην Κρήτη και να δουν από κοντά τα προβλήματα των ανθρώπων» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η σκληρά νεοφιλελευθερη πολιτική εμπόδισε να γίνουν μεγάλα έργα στην Κρήτη. Η ΝΔ εφαρμόζει πολιτικές ΔΝΤ. Είναι χρέος κάθε προοδευτικου πολίτη, που δεν θέλει μια κοινωνία να υποφέρει, μια χώρα έρμαιο συγκεκριμένων συμφερόντων, είναι λοιπόν χρέος του να πάρει το ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια του. Πιο ριζοσπαστικό εγχείρημα δεν θα μπορούσε να γίνει» κατέληξε.

πηγή inotos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL