Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
11.8°C17.0°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
10.3°C14.5°C
1 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C12.7°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.1°C11.3°C
1 BF 66%
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ / «Ποτέ δεν είπε ο Κυριάκος»...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ / «Ποτέ δεν είπε ο Κυριάκος»...

Και άσε τα παλιά... Έχουμε και τα πρόσφατα «ποτέ δεν είπε». «Ποτέ δεν είπε» ο Κυριάκος ιθύνοντα νου τον Τσίπρα, λέει ο Ν. Κακλαμάνης (Open) ποντάροντας ήσυχος στη μνήμη λωτοφάγων.

«Η αποστολή (του ΔΝΤ) εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στις αρχές για τις εποικοδομητικές συζητήσεις» και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έρχεται η ανάπτυξη... Και το restart στην οικονομία για τους εργοδότες.

Γιατί για τους εργαζόμενους... χάθηκε η αύξηση του κατώτατου μισθού που έταζε ο Κυριάκος. Με ανάπτυξη 4%, «ποτέ δεν είπε» με 3,5%.

Δύο είναι τα κορυφαία επιχειρήματα της Ν.Δ. για να ξεγλιστράει από τη δύσκολη θέση στα πάνελ: «Μας ψήφισε ο ελληνικός λαός» και «είστε δημοσιογράφος της Αυγής».

Ο Κ. Χατζηδάκης εξουδετέρωσε τον διάλογο στον ΑΝΤ1 με υποδειγματικό τρόπο: «Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ να πάρουν ένα τέλος και να μην τα αναπαράγουμε στις τηλεοπτικές συζητήσεις».

Και επέβαλε φίμωση στον αντίλογο πετώντας τη μομφή του «κομματικού» στον Κ. Πουλακίδα. Βλέπετε τους άλλους, τους «ακομμάτιστους» και αντικειμενικούς, τους πρόλαβε όλους ο ΣΚΑΪ.

Το πρόβλημα γι' αυτούς είναι ότι αυτή την κακή συνήθεια, να κάνουν ερωτήσεις, την έχουν οι δημοσιογράφοι. Τώρα όμως ευτυχώς...

Οι «καθεστωτικές λογικές» στην ενημέρωση που είχαν επιβάλει οι συριζομαδούροι τελείωσαν και η ελευθερία του λόγου τίποτα δεν έχει να φοβάται πια.

«Ελεύθερα» μπορούν να κάνουν μπούλινγκ σε όποιον δημοσιογράφο τολμά να τους ρωτήσει κάτι «ενοχλητικό» ή που απλά δεν θέλουν να απαντήσουν απολαμβάνοντας ένα καθεστώς ιδιοκτήτη της ενημέρωσης.

«Αυτά όχι σε μένα. Σπέκουλα σε αυτά που λέω δεν θα κάνετε. Επειδή πριν από πέντε λεπτά είπα, κυρία μου, ότι θα κάνω προσλήψεις προσωπικού για τις ΜΕΘ, σπέκουλα σε μένα δεν θα κάνετε...» έλεγε στην δημοσιογράφο του Open ο Β. Κικίλιας.

Τι σημασία είχε που ο ίδιος είχε αναφερθεί λίγο πριν στην εισβολή των ιδιωτών στο δημόσιο σύστημα υγείας μέσω ΜΕΘ. Η δημοσιογράφος έπρεπε να το ρωτήσει;

«Δεν πρέπει να ποινικοποιείται το ρεπορτάζ, γιατί έχω καταγγελίες από συναδέλφους μας που λένε ότι δεν θα ξαναμπούν σε εισαγγελικό γραφείο μετά από αυτό που έγινε» είπε η Γ. Παπαδάκου (Open) για την ελευθερία του λόγου που λέγαμε...

«Γιατί ερευνούσε την υπόθεση και μάλιστα ως επικεφαλής της Εισαγγελίας (η κ. Ράικου) όταν ο άντρας της είχε πάρει αμοιβή από τη Novartis;» είχε ρωτήσει η Γ. Παπαδάκου και, αντί απάντησης, της πήγε η αγωγή. Ελεύθερα μιλώντας...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL